Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chybí tam jedna závorka. Blok ORTSWeatherChange ( nemá závorku )Jakoupak? Vždyť tenhle zápis je podle vzoru a funguje i v OR CZ a fungoval i teď? To mně zajímá. Jinak tohle je zápis ručně, aby fungoval editor MSTS, který to po přeuložení smaže a musí se to zase dopsat.
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 37 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "odjezd olomouc wav" )
Time ( 12660 )
ORTSActSoundFile ( pistalka.wav Everywhere )
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 38 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1420-1520 polojasno" )
Time ( 480 )
Time ( 480 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 0.4 3540 )
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 39 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1638-1710 jasno" )
Time ( 8280 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 0.0 1980 )
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 40 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1920-2000 zatazeno" )
Time ( 18000 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 0.8 2400 )
)
Ale to by snad ani nejelo. Nahodím mašinu, zapnu kompresory, nechám dofoukat, otevřu brzdu, pak udělám zkoušku brzdy, jestli mi to brzdí, nahodím směr a jedu. Možné vše zkontrolovat pod F5. Tam jsem zjistil, že mám zatažené ruční brzdy u tří vozů. Pak F9 a ty kliky povolit. Proto se mi to nechtělo rozjet.Prostě to brzdí jen dynamikou, ale vzduch nic.
Ještě by to chtělo podrobný návod v pdf u toho OR pro blbce, jak ovládat ARR, zatím jezdím pouze na ruku, vůbec nevím, jak na to...a dál do Ostravy na ARR.
Tohle bude asi problém s tím tvým FPS. Prostě je rozhozený interní časovač a citlivost brzd na 0 nedovolí foukat vzduch do brzdového válce.Ten ukazuje konstantně nulu.
Přepneš ten přepínač z manuálu na ARR. přepínač pod ním dáš do parkovací polohy (poloha vlevo, ale tak to bývá default) Tím se jako zabrzdí přídavná brzda, uvidíš to na manometru. Pak si přednastavíš požadovanou rychlost. Buď myší na té klávesnici nebo CtrlShift a F1 až F10 do stovky, nad sto +ěšč (110,120,130,140). Ještě si nastavíš kolik máš náprav ctrlShift a šipky. To ale nevím, jestli je zatím jenom hračka. Ještě si zapni Mirel do požadovaného režimu Ctrl a . A pak tam jen dáš směr a ten přepínač dáš z parkovací polohy vpravo. Musíš jej předržet, dokud se mašinka trochu nerozjede. Na5 km/h? Já vždy počkám na vyšší zabzučení tyristorů.jak ovládat ARR
Aj mne to píše stále.. Hrajem aktivitu RJ 1012 od Acatusa a stále to tam dole píše.. Docela ma to znervoznujeKluci, proč mi OR hned vypíše v levém dolním rohu u jízdy s mašinkou 310 od Josefa tohle:
"08:02:09 varování-celková ztáta výkonu 0kW"?
Souprava normálně jede, jen ten řádek mně tam rozčiluje.
Zobrazit přílohu 29745
Dobře dejme tomu, ale co s tím? Mám to chápat tak, že si mám kvůli jednomu simulátoru pořídit nové železo, jinak si s ARR nezajezdím? Nebo je jiná možnost?Tohle bude asi problém s tím tvým FPS. Prostě je rozhozený interní časovač a citlivost brzd na 0 nedovolí foukat vzduch do brzdového válce.
Tyccon fungoval i na 486kách.Nebo je jiná možnost?