Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nahodím mašinku a jedu. Nevím, kde je problém. Aktualizace mi přišla, když jsem spustil OR.Tak, že to vyzkouším podle toho zjednodušeného návodu pro obsluhu Mirelu a vůbec jsem si nezajezdil. Ani metr. (ale návodem to nebylo, úkony jsem dělal stejné i dříve)
Třeba se to jednou naučím.Nahodím mašinku a jedu
Tak tímhle se loučím s MSTS (OR) komunitou, nevím, co jsem ti udělal, ale tohle už je fakt moc.Něco pro ztížení - Dane jsi fakt ubohý debil. Nemám už slov. Prober se člověče.
1) Toto není vlákno určené pro verzi OR MG.Zdravim mam problém s verzí monogame.
Přehnal jsem to, omlouvám se.Tak tímhle se loučím s MSTS (OR) komunitou, nevím, co jsem ti udělal, ale tohle už je fakt moc.
Konec s aktivitama, skinováním a vším okolo. Ubohý debil určitě nejsem, nevím koho tu tak nazýváš. Praktiky alá Pastrňák si nech pro někoho jiného buď tak laskav. Že jsem ti dal do příspěvku smajlíka, za to jsem ubohý debil? Tak potom nevím, jestli jsi nepochopil proč, tak by se o téhle tvoji výlevě dalo diskutovat opačně... Ale nedovolil bych si tady takhle někoho nazvat (ani jsem tak nikdy neudělal a to tady bali někteří exoti) a to jsem tady skoro dvacet let. (smajlíka jsem ti tam dal proto, že píšeš, že protestuješ). Tohle je chování baby, kteá má "své dny," nezlob se na mně.
Tak takové vyjádření si Dan opravdu si nezasloužil. Ten pro tuto komunitu velice mnoho udělal.Tak tímhle se loučím s MSTS (OR) komunitou, nevím, co jsem ti udělal, ale tohle už je fakt moc.
Konec s aktivitama, skinováním a vším okolo. Ubohý debil určitě nejsem, nevím koho tu tak nazýváš. Praktiky alá Pastrňák si nech pro někoho jiného buď tak laskav. Že jsem ti dal do příspěvku smajlíka, za to jsem ubohý debil? Tak potom nevím, jestli jsi nepochopil proč, tak by se o téhle tvoji výlevě dalo diskutovat opačně... Ale nedovolil bych si tady takhle někoho nazvat (ani jsem tak nikdy neudělal a to tady bali někteří exoti) a to jsem tady skoro dvacet let. (smajlíka jsem ti tam dal proto, že píšeš, že protestuješ). Tohle je chování baby, kteá má "své dny," nezlob se na mně.
Dane klííd. Však sám víš, co já za těch 20 let schytal všelijakých nepříjemných keců a nevzdal jsem to.se loučím

To by chtělo buď natočit, nebo mi budeš muset tu trať poslat. Nebo to vyzkoušet na nějaké jiné trati.Jinak dnes po práci jsem si zapnul další den zácviku na 162.![]()
Ahoj. Ok beru na vědomí, jsme chlapi ne baby, budiž tedy válečná sekyra zakopána...Přehnal jsem to, omlouvám se.
To už jsem v mirelu opravilVmax 40 a tu musíš už bohužel dodržet a ploužit se jí až k perónu