bob57_cz říká:
V tom případě mne zajímá, z kterého prstu si Jindřich vycucal svou průměrnou hodnotu 75kg na pasažéra.
O tom je ta poznámka s legislativně stanovenou průměrnou hmotností. Nevidím důvod to svévolně měnit jen kvůli neznalosti.
Tady se ale opět ukazuje, že když udělá botu, tak se přece nenechá shodit někým, kdo něco ví, ale přímo psát nemůže.
Ví to někdo?
Video ukázka Icikova přepínání systémů nám také ukazuje, že jsou tam opět boty, které ukazují něco jiného, jen ne to, jak se ta lokomotiva v reálu chová.
Prostě opět plno chyb.
Určitě i Dodovy kabiny 162/3 jsou ukázkou hrubé nepozornosti a neznalosti, kde je kabina v jednom balíku nějak poslepována, v následujícím kompletním balíku je něco opraveno a něco zase pokaženo, aby opět v dalším vydaném kompletu byly zase znovu vráceny soubory z již dřívější verze.
(„Nařizuji, co jsem odvolal a odvolávám, co jsem nařídil.”) Kocourkov.
Dodatečně jsem ještě zjistil při porovnání meziverzí, že nějaký doveda v tom posledním souhrném balíku totálně zvoral soubory zvuků.sms, které třeba nemají vůbec hlavičky.
Předchozí zvukové definiční soubory s poznámkami od IH zase měly pomršenou diakritiku.
Tak to dopadá, když se nedělá nic pořádně a flinká se to, aby to bylo honem venku.
b57