Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Měl jsem podobný problém s verzí monogame a kabinou 810. V .cvf souboru jsou definovány odkazy na jednotlivé části kabiny. Stačí, aby v odkazu byla přípona .ACE a soubor ve Win má ve skutečnosti příponu .ace a je problém. Vypadá to, jakoby byla verze monogame case sensitive. Pro opravu stačilo přepsat přípony v odkazu na malá písmena.Zdravím, mám taký menší problém. Rzohodol som sa že začnem používať monogame na OR. Tak si ho stiahnem, a keď sa snažím spustiť hru tak na mňa vybehne toto: (viz. obrázok). Nevedel by niekto čo s tým ? Budem rád za každú radu, kedže s monogame len začínam a fakt netuším čo je s tým.
Nemáš nejako obmedzené fps?Dobrý deň, stiahol som si MonoGame ale mám ešte horšie FPS ako v normálnom. Čím to je?
Nepomohlo, stále to vyzerá rovnako.Musíš požít texturu "microtex" úřiloženou na webu ORCZ.
Áno, dal som prepísať, ale nič to nezmenilo. Môžem poprípade skúsiť poslať tú verziu, možno tam je nejaká chyba v OR.Děláš něco špatně, tohle dělá Microtex, Máš ho přepsaný v trati?
Práve že to není ORCZ, je to Icikova úprava reshade asi 2 roky dozadu vydaná. Totiž, ORCZ mi v poslednom čase nejako nechce nahadzovať mašinky, tak som skúsil túto úpravu. (konkrétne túto ).Nevm, to se obrať spíš na vývojáře, ale mně jede OR CZ v pohodě.