OpenRails a Monogame

Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, jak je to s funkcí ARR v OR MonoGame ? Funguje, nefunguje, popřípadě dala by se nainstalovat ? Možná bych toto měl řešit ve vlákně tady, ale nechtěl jsem řešit mé blbosti v důležité diskuzi. Všem předem děkuji za zpětnou vazbu.;)

Zdravím, mám taký menší problém. Rzohodol som sa že začnem používať monogame na OR. Tak si ho stiahnem, a keď sa snažím spustiť hru tak na mňa vybehne toto: (viz. obrázok). Nevedel by niekto čo s tým ? Budem rád za každú radu, kedže s monogame len začínam a fakt netuším čo je s tým.
Měl jsem podobný problém s verzí monogame a kabinou 810. V .cvf souboru jsou definovány odkazy na jednotlivé části kabiny. Stačí, aby v odkazu byla přípona .ACE a soubor ve Win má ve skutečnosti příponu .ace a je problém. Vypadá to, jakoby byla verze monogame case sensitive. Pro opravu stačilo přepsat přípony v odkazu na malá písmena.

Nejdem vytvárať nové vlákno, tak sa spýtam tu. Nevie niekto, z akého dôvodu sú všetky textúry v mojom OR Monogame také ,,kockaté,, ? (nejde o ORCZSK, je to len klasický monogame NewYear a Reshade.)OR textura.jpgOR textura2.jpg

Nevm, to se obrať spíš na vývojáře, ale mně jede OR CZ v pohodě.
Práve že to není ORCZ, je to Icikova úprava reshade asi 2 roky dozadu vydaná. Totiž, ORCZ mi v poslednom čase nejako nechce nahadzovať mašinky, tak som skúsil túto úpravu. (konkrétne túto ).

Back
Nahoře