Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky za rady.Přeinstaluj si balík laděných vozidel. Nikdo jiný a ani já při testu nic takového nepozorujeme.
Jestli do toho nějak nezasahuješ (neměníš soubory), tak to musí být tvým železem. Pokud máš příliš slabý HW, není ti pomoci.Zdravím ještě mam jeden dotaz, u 362/162 mi rychloměr poskakuje do 20km/h a pak to přestane ale u 350 klidně do 160. Neví někdo jak to opravit?
Tak to zkus, ale pak si nestěžuj, že budeš mít v kolejích stromy. A když se přepneš do klasického OR, tak pak co. Protože vozidel naladěných pro ORCZSK je asi 0,1 procent z celého trainsetu.To znamená, že složku Openrails v trati můžeme smazat
To určitě ne. Vždyť jsou tam i jiné soubory.To znamená, že složku Openrails v trati můžeme smazat.
To je z části pravda hlavně týkající se lokomotiv a pokročilé fyziky. Vozy přeci fungují fajn Zbyňku.Protože vozidel naladěných pro ORCZSK je asi 0,1 procent z celého trainsetu.
Do hľadania v PC zadať reg, spustiť ako správca a ísť do HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ OpenRails CZ-SK \ ORTSZkoušel jsem nejkvalitnější stíny, ale jelikož je můj počítač nezvládá, chtěl jsem se vrátit ke standardním. I po opětovném nainstalování registru s normálními stíny mi však zůstaly ty kvalitní a ten soubor v editoru registrů nemůžu najít. Potřeboval bych vědět buď jak se jmenuje a v jaký složce je uložený, nebo nějakou jednodušší cestu jak se vrátit k původním stínům. Díky předem za rady.
Díky, vyzkoušímDo hľadania v PC zadať reg, spustiť ako správca a ísť do HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ OpenRails CZ-SK \ ORTS
Tam nájdeš : ShadowMapResolution, ShadowMapDistance, ShadowAllShapes a toto zmazať. Potom nainštaluj tie základnejšie.
Ale lepšie bude ak ti presnejšie Icik poradí len mám pocit že sú to presne tieto 3
On je totiž problém, že nemáte nějakého spolupracovníka, který by naladil všechny řady a vydalo se to ke stažení a naklonovalo se to na všechny varianty. Ale zodpovědného, který to i vyzkouší a dá otestovat nějakému zkušenému fírovi.To je z části pravda hlavně týkající se lokomotiv a pokročilé fyziky.
S týmto nemajú chalani ako Icik a spol nič spoločné. Ešte pred našou verziou OR tam boli také problémy ale to bolo tým, že každý autor skinu sa na to vykašlal. Tak ako doteraz si nikto nerieši pozície svetiel tak vtedy sa kašlalo na spriahla. Nás sa nepýtaj prečo, opýtaj sa autorov skinov.!Nárazníky se prolínaly a někde dokonce myslím u lepších Béček z msts-rw byly ve vlaku skříně vozu nalepené doslova na sebe (stejné vozy).
Nikto nie je neomylný a či vari ty sa nikdy nemýliš? Každý napíše do vlákna nejakú chybu a opravíš, kdež to ty musíš všetko hneď zhodiť. Takmer vždy sme Vám ( tebe aj Danovi ) vyšli v ústrety..... kde je tvoja ústretovosť voči nám? Ako si dole písal musíme všetci spolupracovať a "naslouchat" Ja som za to že to aj robíme. Vždy sa Vám vyhovie.když tam stejně děláte ve výpočtech chyby nebo překlepy
ale mašinfíra za jízdy sedí na lokomotivě a nesleduje, jak mu u jeho vlaku za jízdy propružují nárazníky.
Tak sa rozhodni ZbyněkNárazníky se prolínaly
nič nemusí byť extra proste máš prehistorické ladenie MSTS si myslím. Chceš ako si hore písal "simulátor práce strojvedoucího." ale sám zastávaš ladenie roku pána z čias MSTS. Buď sa chceme posunúť dopredu alebo sa ostane na MSTS a je vybavené. To mi moc ako simulátor práce strojvedoucího neprídeBuď něco v nastavení hry nebo bude muset být zase extra ladění pro ORCZSK