Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já hledal sloup TV a žádný nenašel. Ale tento sloup? Ten jsem nepoužíval asi několik let. Kde se tam vzal? Asi nějaká anomálie TSRE5 Ten umí na omylné kliknutí osadit objekt i desítky kilometrů daleko. A pak hledej Šmudlo.máme sloup v kolejišti.
Asi poprvé, co jsi udělal planý poplach. Mě to normálně funguje. I směr Táborská se šedesátkou. Ale na druhou stranu jsem si všiml, že jsem tam nevyměnil ty výhybky za osmdesátkové. A pak jsem pochopil, ty by nevycházely do modelu peronu. Ale když jsem tam dal ty stovkové, tak už to navazuje. Obloučky k propojení jsou o poloměru 400, tedy na 80 vyhovují. Ale až z mašiny vidím ty hrůzné obloukové koleje k těm původním výhybkám. Ty kolejnice co to je? (u hrany konce peronu) Ty pudeš.a já tam mám také červenou, ale dá se projet

Verze MG-OR: U2220.01.26-1022.Ale kde je ta další odpalovací rampa pro let na oběžné dráze?
Ale já nejsem vývojář MG-OR, to musíte napsat jim.Verze MG-OR: U2220.01.26-1022
Chyba asi bude jenom ve vašem přijímači. Pečky jsou ve dne denní a v noci noční. Jelikož se zde posledních 5 let nic neměnilo, tak netuším, kde je problém. Tohle by hlásil někdo už dávno. Tudy projede nejvíc hráčů. Ale je možné, že v historii tato chyba byla a vyšla na ni hned oprava. Tak asi budeš mít tuto neopravenou verzi a jenom aktualizovanou. Nové instalace tuto chybu nemají. Tedy za posledních 5 let.ve stanici Pečky: