Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak složku SOUND mám originální přímo od autora kterou mi trať prodal.Špatná (nebo neúplná) složka sound v kmenovém adresáři. To je zde pořád dokola. Ale je to marný, je to marný, je to marný!
Ano, tyto zvuky byly také součástí tratě.Nepleť si sound v trati a sound v kmenovém adresáři hry.
A dají se tyto zvuky někde sehnat?Ty zvuky, co Ti chybí ale nejsou součástí tratě. To jsou všeobecné zvuky pro všechny tratě společné. A nenachází se v trati, ale právě ve složce sound v kmenovém adresáři. Tzn. že ve složce Train Simulator máš složky: Global, Routes, Sound, Track_B, Trains. A v této složce ty zvuky chybí. A ta složka není totožná, nebo neobsahuje ty samé zvuky, co složka sound v trati.
Ale já tam ty zvuky mám.Ty zvuky, co Ti chybí ale nejsou součástí tratě. To jsou všeobecné zvuky pro všechny tratě společné. A nenachází se v trati, ale právě ve složce sound v kmenovém adresáři. Tzn. že ve složce Train Simulator máš složky: Global, Routes, Sound, Track_B, Trains. A v této složce ty zvuky chybí. A ta složka není totožná, nebo neobsahuje ty samé zvuky, co složka sound v trati.

Nechápu proč by to nemělo fungovat, u všech trati funguje vše v pořádku. A složky také mám správně, jen mám pro každou trať zvlášt celý kmenový adresář.Ty máš to Open Rails vůbec špatně založené. Na ploše by sis měl vytvořit složku Train Simulator, do ní dát složky Global, Routes, Sound, Track_B a Trains. Do složky Routes dát Trať 321, do složky Global dát global k trati 321 atd. A spouštění Open Rails směrovat na tuto celou složku. Tak, jak to máš Ty, Ti to nikdy pořádně fungovat nebude.

Ty zřejmě používáš vozidla laděná pro OR CZ/SK verzi a ta se odvolávají na interpolační křivku frekvenční nebo hlasitostní modulace. Klasické OR tyto nové závislosti nepodporuje a proto padá. Pro normální OR používej vozy s normálním laděním.Zdravím, vždy při rozjezdu z Pardubic na trati 321 mi hra spadne viz. obrázek.
Zobrazit přílohu 31133
Nevíte někdo co s tím?