Pád hry při rozjezdu.

TheMortyCZ

Začátečník
Zdravím, vždy při rozjezdu z Pardubic na trati 321 mi hra spadne viz. obrázek.

Snímek obrazovky 2022-03-18 005506.jpg

Nevíte někdo co s tím?

Špatná (nebo neúplná) složka sound v kmenovém adresáři. To je zde pořád dokola. Ale je to marný, je to marný, je to marný!

Ty zvuky, co Ti chybí ale nejsou součástí tratě. To jsou všeobecné zvuky pro všechny tratě společné. A nenachází se v trati, ale právě ve složce sound v kmenovém adresáři. Tzn. že ve složce Train Simulator máš složky: Global, Routes, Sound, Track_B, Trains. A v této složce ty zvuky chybí. A ta složka není totožná, nebo neobsahuje ty samé zvuky, co složka sound v trati.

Ty zvuky, co Ti chybí ale nejsou součástí tratě. To jsou všeobecné zvuky pro všechny tratě společné. A nenachází se v trati, ale právě ve složce sound v kmenovém adresáři. Tzn. že ve složce Train Simulator máš složky: Global, Routes, Sound, Track_B, Trains. A v této složce ty zvuky chybí. A ta složka není totožná, nebo neobsahuje ty samé zvuky, co složka sound v trati.
A dají se tyto zvuky někde sehnat?

Ale já tam ty zvuky mám.

Snímek obrazovky 2022-03-18 211630.jpg

Ta tabulka, cos tady dal, to jsou zvuky ze složky sound z tratě. Musíš mít složku se zvuky pro vozidla, klepání tratě, atd. A ty jsou v tom kmenovém adresáři.

Sound.jpg

Ty máš to Open Rails vůbec špatně založené. Na ploše by sis měl vytvořit složku Train Simulator, do ní dát složky Global, Routes, Sound, Track_B a Trains. Do složky Routes dát Trať 321, do složky Global dát global k trati 321 atd. A spouštění Open Rails směrovat na tuto celou složku. Tak, jak to máš Ty, Ti to nikdy pořádně fungovat nebude.

Ty máš to Open Rails vůbec špatně založené. Na ploše by sis měl vytvořit složku Train Simulator, do ní dát složky Global, Routes, Sound, Track_B a Trains. Do složky Routes dát Trať 321, do složky Global dát global k trati 321 atd. A spouštění Open Rails směrovat na tuto celou složku. Tak, jak to máš Ty, Ti to nikdy pořádně fungovat nebude.
Nechápu proč by to nemělo fungovat, u všech trati funguje vše v pořádku. A složky také mám správně, jen mám pro každou trať zvlášt celý kmenový adresář.

Snímek obrazovky 2022-03-18 232910.jpgSnímek obrazovky 2022-03-18 232921.jpg

Ty seš jak beran, pak Ti těžko něco vysvětlit. Tady , jak máš tu druhou tabulku, tak Ti tam ještě chybí složka Track_B, kterou ta trať určitě používá. A ta složka sound je zde právě ta kmenová, tak si do ní dej soubory, které používá třeba trať TBP, tam jsou ty zvuky kompletní a nebude Tě to obtěžovat. Já tu složku Sound používám i ke všem zahraničním tratím a ještě se mi nestalo, že by kvůli chybějícím zvukovým souborům spadla hra, protože všichni zahraniční stavitelé používají ty naše zvuky tratí. Taloši, Němci, Maďaři, Rumuni, prostě všichni. Ale zbytečně všechny ty soubory dubluješ. To stačí mít jednou a všechny ty tratě si je najdou. Tohle je blbej systém, zbytečně komplikovanej.

Zdravím, vždy při rozjezdu z Pardubic na trati 321 mi hra spadne viz. obrázek.

Zobrazit přílohu 31133

Nevíte někdo co s tím?
Ty zřejmě používáš vozidla laděná pro OR CZ/SK verzi a ta se odvolávají na interpolační křivku frekvenční nebo hlasitostní modulace. Klasické OR tyto nové závislosti nepodporuje a proto padá. Pro normální OR používej vozy s normálním laděním.

Back
Nahoře