Klávesy pro ovládání Open Rails

A pokud potřebuješ přejít do jiné soupravy, která není zavěšena k vlaku hráče, klávesa: Alt+F9 a otevře se nabídka souprav a dvojklikem myši na ni, do ní přestoupíš. Ale souprava musí mít funkční kabinu a nadefinovanou trasu.

Zdarec, rád bych věděl, zdali je možné nějak zapnout v Open Rails vývojářský režim, abych mohl používat tyhle klávesy?
Klávesy.jpg
Předem dík za odpovědi.

Zdravím,
pří jízdě s loko cd_843024 se mi "podařil" zásah nadproudové ochrany a to delším brzděním EDB. Našel jsem dva údajné způsoby řešení (Z, a nebo CTRL+K). Ani jedno nefunguje. Lze tento zásah ve hře anulovat nebo je to stopka ?

Stáhněte výkon EDB do 0, respektive ji deaktivujte a ochrana se sama vyruší.

Stáhněte výkon EDB do 0, respektive ji deaktivujte a ochrana se sama vyruší.
Zdravím
a děkuji za odpověď. Stažení výkonu EDB do 0 provedeno - deaktivaci bohužel neumím. Jinak se ochrana ani po 3 minutách od odbrzdění nevyrušila. Vyřešeno náhradou za jinou loko v aktivitě.

Zdravím,
tak se povedl opět zásah nadproudové ochrany, tentokrát u loko cd_843014_N.
Šlo o zastavení průb. ( v první fázi evidentně EDB ) brzdou z rychlosti cca 70 km/h. Jsem si vědom toho, že to bylo zřejmě nesprávnou technikou brzdění, ale přesto prosím znovu o info, jak tuto ochranu vyrušit. Podle výše uvedeného příspěvku č. 48 mi to opravdu nejde. Pokud je to děláno podle reálného řízení loko, tak mi tam ona deaktivace chybí .......

Zdravím,
tak se povedl opět zásah nadproudové ochrany, tentokrát u loko cd_843014_N.
Šlo o zastavení průb. ( v první fázi evidentně EDB ) brzdou z rychlosti cca 70 km/h. Jsem si vědom toho, že to bylo zřejmě nesprávnou technikou brzdění, ale přesto prosím znovu o info, jak tuto ochranu vyrušit. Podle výše uvedeného příspěvku č. 48 mi to opravdu nejde. Pokud je to děláno podle reálného řízení loko, tak mi tam ona deaktivace chybí .......
Zkuste update.

Zkuste update.
Zdravím
a velmi děkuji za úpravu. Po aktualizaci 1.6.221 ze včerejška jsem 3 x vyzkoušel zásah ochrany. Ten se sice vždy ( při nevhodném způsobu jízdy nebo brzdění ) spustil, ale po zastavení se bez problémů automaticky vyrušil.
Skvělá práce !

Ahoj fírové, vrátil jsem se k simulaci vlaků po 20 letech a OR je bezva!
Jen prosím o pomoc s brzdičem BSE (BSE2?). Na několika lokomotivách (např SK: 131) mám za polohou Jízda rovnou Rychlobrzda. Prostě chybí Brzda.
Natrefil jsem jen na špatné modely, nebo něco dělám špatně já? I když těch ovládacích prvků ů a § zas tolik není... Podle návodu by měly být polohy Š-P-Z-O-J-B-R a já mám jen Š-O-J-R.
Díky.

Ahoj,prosim jak funguje výběr navěstidla CTRL+ALT+G ?Ve hře mi to nic neukáže,když na něj kliknu myšítkem s touto kombinací.Díky

Ahoj,prosim o radu,nakopiroval jsem eng ze 742 ladeni ORCZ do jine 742 a v té se mi neotačí kola,vim chyba je mezi židlí a pc,ale dokáže někdo racionálně poradit co dopsat?Děkuji

Zdravím,
prosím neví někdo jak obnovit spuštění dispečerské mapy?
Něco jsem na klavesnici pomačkal a kl. CTRL+í nefunguje.
Je to u všech tratí a všech verzí OR.Klávesnice je dobrá.
Díky

Back
Nahoře