RONALDO2007
Začátečník
Zdravím potřebuji poradit jak prelezu na druhou lokomotivu nemůžu na to přijít děkuji za odpověď
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud jí máš připojenou ke své soupravě (přípřež, postrk...) a té 2. loko funguje kabina, tak Ctrl + e.Zdravím potřebuji poradit jak prelezu na druhou lokomotivu nemůžu na to přijít děkuji za odpověď
Ahoj, to máš pravdu, ve volné jízdě, ale musíš si stavět výhybky sám.Přelézt se dá i do loosecon bez trasy.
ZdravímStáhněte výkon EDB do 0, respektive ji deaktivujte a ochrana se sama vyruší.
Zkuste update.Zdravím,
tak se povedl opět zásah nadproudové ochrany, tentokrát u loko cd_843014_N.
Šlo o zastavení průb. ( v první fázi evidentně EDB ) brzdou z rychlosti cca 70 km/h. Jsem si vědom toho, že to bylo zřejmě nesprávnou technikou brzdění, ale přesto prosím znovu o info, jak tuto ochranu vyrušit. Podle výše uvedeného příspěvku č. 48 mi to opravdu nejde. Pokud je to děláno podle reálného řízení loko, tak mi tam ona deaktivace chybí .......
ZdravímZkuste update.
Dobrý už sem na to přišelAhoj,prosim o radu,nakopiroval jsem eng ze 742 ladeni ORCZ do jine 742 a v té se mi neotačí kola,vim chyba je mezi židlí a pc,ale dokáže někdo racionálně poradit co dopsat?Děkuji
Děkujeme ti, že jsi nám to oznámil.Dobrý už sem na to přišel![]()
Milerád ti odpovím,chybný zápis v FreightAnim.Děkujeme ti, že jsi nám to oznámil.
Ovšem daleko víc bychom uvítali, kdybys aspoň stručně oznámil, v čem byl pes zakopán a co jsi s tím udělal...