Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to mně pos.er, teď jsem spustil ORCZ a v Lichkově to funguje... Tohle bylo v Dolní Lipce, zkusím i tam.Aktualizace 1.7.29, nefunguje klávesa F7 s označením souprav, až jedině Shift+F7, označení jednotlivých vozů v soupravě.

Tohle bude nejspíš správná dedukce. Poházené vozy od kolejí si umím vysvětlit, ale tohle rozhodně nee.Nebo pak mne napdá, jestli to nebude nějaký výchozí bod aut, poněvač v Lanšperku stojím 10 minut a u závor se vytvoří pěkná kolona?!
Hmm, tak k tomu se bude muset vyjádřit ještĕ Zbynĕk. Ať je jasno.Tohle bude nejspíš správná dedukce. Poházené vozy od kolejí si umím vysvětlit, ale tohle rozhodně nee.
Ve starší verzi Mirela a začátcích Taurusů na vozbě Vídeň-Praha bez přepřahu, docela běžná věc. Mezi Pardubicema a Kolínem, vím že byly poměrně časté výpadky kódu, Opatovice aj. Stávalo se, že si občas Mirel postavil hlavu a écéčko hodilo R+Mg vidle. Při tom, co jsem byl, se nikdo po zemi neválel a kufry nepadaly, zpomalení bylo prudké, ale co jsem viděl, nikoho to nevychýlilo nijak nebezpečně.Dík za opravu. Abych byl upřímný, tenhle bug se táhl jak štrúdl přes celou verzi 1.6. Nicméně tehdy jsem zjistil, že zapnutím postrku na druhém hnacím vozidle se bug eliminuje a EDB fachá normálně. Teď už to ale nemusím dělat.
Jen malý dodatek. IRL je u Žabáka 451/2 EDB účinná přibližně do 30 km/h, pak je nutné zpomalovat pneumatickou brzdou, takže pokud si zapnul EDB pod 30 km/h, nemusela být účinná. Dělej to s Žabákem jako já:
Pokud jedeš mezi 100 - 30 km/h, použij EDB, i když si můžeš přibrzdit vzduchem, pokud potřebuješ hodně a fofrem zpomalit.
Pokud jedeš pomaleji něž 30 km/h, je EDB k ničemu, vždycky brzdi vzduchem.
Varování! Když brzdíš vzduchem, brzdi rozumně. Kdybys IRL hodně zašlajfoval brzdy na jakémkoliv vlaku, tak bys mohl ublížit cestujícím. Schválně, napište mi někdo (kdokoliv), jestli jste jeli vlakem (je mi jedno kam) a vlak náhle zašlajfoval brzdy naplno (Možné důvody: Fíra si všiml něčeho na trati a hodil tam záchrannou, VZtka bouchla a fírovi trvalo než ji resetoval atd.) a zdali jste si během toho prudkého brzdění ublížili (Upadli jste na podlahu, něco vás trefilo atd.)
Tak jsem to našel a bohužel to v 3D kabině u Hektora nefunguje a budíky taky rozsvítit nejde a při jízdě v noci je to o oči.Ahoj, už to tady nĕkde bylo psáno, ale nevím ve kterém vláknĕ. Jakou klávesou rozsvítím svĕtlo na stropĕ v kabinĕ? Jestli to tedy vůbec půjde.
Crl+LAhoj, už to tady nĕkde bylo psáno, ale nevím ve kterém vláknĕ. Jakou klávesou rozsvítím svĕtlo na stropĕ v kabinĕ? Jestli to tedy vůbec půjde.
JJ, to jsem pak našel pod F1 v nápobědě, ale bohužel 3D kabina pro 721, nemá podsvícení pultu a ani nemá rozsvícení stropního světla, takže ani kl.: "L", ani "Ctrl+L" nefunguje a je to potmě celkem brutus.Crl+L