Dan J.
Strojvedoucí
Zbyňku, ty prostě nejsi schopný pochopit proč se ten kompromis dělá a furt dokola tu jedeš názor o brzdě, Nezlob se na mně, ale už mně to začíná unavovat. Ty si prostě chceš prosadit svoji za každou cenu. Kur.a když tu píšu, že to dělalo bordel, když na tebe najížděly postrky a jiné situacei, kdy jsi musel jak kok.t přebíhat do postrku a odbržďovat a spousty jiných potíží, tak ti to říkám, jako tvůrce aktivit, který má s tvorbou myslím o dost více zkušeností. Ano, vím, že je lokomotivní brzda v reálu povolená, ale jsi prostě ve hře a musíš se smířit s tím, že je něco nastaveno jako defult, aby šlapaly i jiné situace v aktivitách, o kterých ty nemáš ani šajnu. Kdyby jsi si projel nějakou moji aktivitu, tak tady nebudeš ani klást dotaz, s přechody mezi stanovišti u mašin se dvěma kabinama, tohle, pokud se nesune vůz, je samozřejmost, dokonce i když jede traffic AI na který jen koukáš a objíždí mašina soupravu, držím na reversu mašinu cca 5 minut, fíra přechází. Prosím tě, fakt se v tom nepitvěj, já se taky nepletu do stavby tratí, které nerozumím. Aby fungovaly všechny situace v aktivitách, ladili jsme to s Icikme přes měsíc, né li dýl. Prostě nevíš, co se dělo za rotiky při přestupech a tak podobně. A hlavně se prosím tě neodvolávej na MSTS, spousta věcí je daleko jinak, co se ladění, chování aktivit týká. To to krucínál vadí jedna zabržděná loko brzda, že tu musíš furt dokola psát jeden a ten samý požadavek... Fakt nechápu, když už jsem ti psal proč to tak je.