Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Protože na zítřek bych chtěl vydat tu aktualizaci a ty dopolední experimenty mne půl dne zdržely. A navíc kdybych byl slabší povaha, tak počítač letí už oknem.Zbyňku proč?
Tedy testovat v 1.7 budu až vše s aktualizací bude hotové, bude klid a nebude už žádný stres. Pak budu dávat ty screeny. Mě zajímá kompatibilita a rozdíly chování. A byl bych rád, kdybych to rozdejchal. Ale Bardotaka v 1.7 tam jela celou cestu dobře. Vyřadila ji v Milovicích až ta NZ1. Tedy to nebude verzí Openrails, když to dělá i u Tebe. Ale ono to občas udělalo i v Dřísech. A pak jsem hrozně zvědavý, jak v 1.7 pojede ten peršing. Ale ten stejný, laděný pro OR. Jen ho nahodit. Myslel jsem, že to bude brnkačka,. Doplním parametr a jedu. Jenomže to nejelo a čas vypršel.
To mě můžeš psát jak chceš, ale se mnou se o tom nikdo nebavil. Já o ničem nevím. A pochybuji, že by si dali práci s celým trainsetem.Už jsem ti psal, že celý trainset BP opravoval Joska
Ty jsi šťastný člověk. Však si to můžeš projet a uvidíš. Ale tobě to pojede.Já nechápu, co s tím OR děláš, tohle se mi v životě za celou dobu, co dělám pro OR, ale ani pro ORCZ nestalo
Hodiny proč někdy poskočí, nevím proč. A to už jsem měl nahozený ten RivaTuner s fps30. Dvakrát po sobě mi hodiny poskočily, ale ne za reverzem, normálně během jízdy. Tak jsem další znovu load už nezkoušel a Rivu jsem odpojil. Spustím hru od začátku a jízda naprosto plynulá s FPS 59 celé 3 a půl hodiny až do konce. A hodiny tikaly jak mají, žádné skoky v čase. Ale i tak v Milovicích mi za reverzem ta NZ1 znovu zasáhla. Ale to už jsem měl uloženou pozici. Tak jsem jel posun znovu, ale tentokrát jsem tam zacouval, abych viděl co to dělá. A vidím dozadu, nepřehodila se výhybka. Příčina nebude NZ1, ale až následek, protože po najetí na reverzní bod se výhybka nepřehodí a pak na to kousek dál NZ1 Ano NZ1 jde vybavit ctrl-M, jak poradil Icik. Ale vlak se už nevrátí do své trasy. Tedy konečná.
Tedy znovu jsem to loadnul a nacouval krokem na reverz, abych ihned zastavil a vyšlo to. Vexle se přehodila a NZ1 nestačila zasáhnout. Ale asi to byla náhoda. A pak dál už vše fungovalo jak má. Ale problémy jsou jenom na té Bardotce. Na Peršingovi ani na Vectronovi, žádný problém. Ani při šíbování. A s hodinami nikdy za celou dobu testování.