Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Zdravím pane staviteli :) . Našel jsem zase nějaké problémy s trolejí. Foto 1-4 je na výjezdu z Olomouce. Od 6 fotky mě napadlo zapnout kompas aby se ti to lépe hledalo. Snad na to příště nezapomenu. Toto 7-10 nevím jestli má být trolej nebo ne. Foto 9,10 zbyl malý kousek troleje a držák troleje.

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    388.6 KB · Zobrazeno: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    475.6 KB · Zobrazeno: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    491.7 KB · Zobrazeno: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    681 KB · Zobrazeno: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    577.7 KB · Zobrazeno: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    675.9 KB · Zobrazeno: 0
  • 7.jpg
    7.jpg
    528 KB · Zobrazeno: 0
  • 8.jpg
    8.jpg
    436.3 KB · Zobrazeno: 0
  • 9.jpg
    9.jpg
    523.4 KB · Zobrazeno: 0
  • 10.jpg
    10.jpg
    439.7 KB · Zobrazeno: 0
A ještě prosím jestli je to možné posunout stromy dále od kolejí. Moc díky

Přílohy

• strom1.jpg
    strom1.jpg
    832.8 KB · Zobrazeno: 0
  • strom2.jpg
    strom2.jpg
    903.5 KB · Zobrazeno: 0
Na Olomoucku je možné, že to není všude doladěné. Někde jsem si nebyl jistý, kde trolej je nebo není, tak jsem jí neodbíral. A naopak jsem někde odebral, kde být má. :) Někdy příště. Asi bych měl tím směrem udělat nějakou aktivitu, aby mi to začalo vadit. :) Škoda, že nahlášeno až nyní. Podíval bych se ještě před vydáním aktualizace.

Probudili, mě to Brno, Poříčany a KrPole trápí už delší dobu, ale říkám si vždycky, "že to je zatím dobrý". :D Stejně se teď dělala hlavně pravobřežka jak jsem pochopil, tak to ještě nějakou dobu my historici vydržíme. Ale Kolína jsem si nevšiml. Asi proto, že tam jezdím hlavně na Volno po 010, anebo párkrát na Osek jen jako výchozí.:rolleyes:

Zdravím Zbyňku. Další kousek aktivity a další postřehy. Fotky 1 -5 jsou o troleji. Foto 6 u zast. Krasíkov chybí tabule před zast. a konce nástupiště. Foto 7 prosím posunout keř. Foto 8 nevím jestli s tím jde něco udělat ( sníh v celé délce tunelu ). Foto 9 kdyby to šlo kousek posunout sloupy od kolejí. Foto 10 nevím jestli v tom šturcu má být trolej, ale jestli ano tak kdyby jsi doplnil sloup. Předem moc děkuji

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    474.7 KB · Zobrazeno: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    537 KB · Zobrazeno: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    603.4 KB · Zobrazeno: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    513.7 KB · Zobrazeno: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    586.3 KB · Zobrazeno: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    457 KB · Zobrazeno: 0
  • 7.jpg
    7.jpg
    680.9 KB · Zobrazeno: 0
  • 8.jpg
    8.jpg
    267 KB · Zobrazeno: 0
  • 9.jpg
    9.jpg
    807.9 KB · Zobrazeno: 0
  • 10.jpg
    10.jpg
    559.4 KB · Zobrazeno: 0
A ještě jedna fotka za Ústím nad Orlicí. Držák po troleji a vedle zbytečný sloup.

Přílohy

• 11.jpg
    11.jpg
    588.7 KB · Zobrazeno: 0
A ještě pár postřehů. Hlavně doufám aby jsi z toho Zbyňku nebyl naštvaný že tě takhle otravuji. Foto 1 je o utopeném přejezdníku a zimní textura. Nevím jestli se ta textura dá opravit, ale bije do očí. A fotky 2 a 3 jsou o tom že TM ukazuje 40, ale návěstidla na volno. Tak kdyby jsi se na to prosím podíval. Moc moc díky

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    850.6 KB · Zobrazeno: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    562.6 KB · Zobrazeno: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    567.3 KB · Zobrazeno: 0
Je nutné dostudovat předpisy. :) To jsou právě stanice, kde jsou ta Péčková návěstidla. (V sešiťáku je u názvu stanice písmeno P a fíra ví, že tam platí stará návěstní soustava.) To co je na obrázku je správně, ale přestalo fungovat očekávejte rychlost 40 na předvěstech vjezdových návěstidel. Na odjezdech ale bývalo 40 a výstraha téměř všude a kde se jezdí i na volno, tak je tam indikátor směru, viz obrázek. A fíra ví, že v tomto případě pojede na Zámrsk a do stanice vjížděl odbočkou, tedy to platí i na odjezdu, že musí jet 40 i když je tam jedno zelené světlo. Ještě to je v Rosicích nad Labem, Třebovicích směr Rudoltice a v Brně. Respektive bylo. A zůstalo jen v mé trati. Proto tohle už nikdo nezná.

Zimní textury já nedělám, ale jedná se o texturu terrain.ace. Možná ji tam Mates pojmenoval jinak, tak jen tuto překlopit do Snow a je to. To zvládne i začátečník. Samozřejmě u sd souboru přepsat parametr z 0 na 1.

Tak aktivita odjeta tak ještě otravování pane staviteli. Fotky 1 - 5 jsou zastávky kde chybí náv. konec nástupiště. Fotka sklonovník je otočený. Při jízdě není vidět. Děkuji za opravy.

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    593.7 KB · Zobrazeno: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    605.1 KB · Zobrazeno: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    573.5 KB · Zobrazeno: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    547.5 KB · Zobrazeno: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    549.6 KB · Zobrazeno: 0
  • sklonovník.jpg
    sklonovník.jpg
    794.7 KB · Zobrazeno: 0
Tak Zbyňku. A ještě nějaké zbylé troleje. :)

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    738 KB · Zobrazeno: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    453.3 KB · Zobrazeno: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    495.5 KB · Zobrazeno: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    585.2 KB · Zobrazeno: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    586.9 KB · Zobrazeno: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    716.7 KB · Zobrazeno: 0
Vždyť mne nech po aktualizaci vydechnout. Jak jsem psal, tohle jste měli zadat během vánočních prázdnin. Teď chci trochu od vlaků oddech. Co jsem tvrdě finišoval na aktualizaci, budete se divit. Nikdo mi nevypral ani nevysál prach. :) :) A nedělní oběd jsem si kvůli vlakům málem připálil. :) :) :) Tak mám teď co dohánět.
Valy u Přelouče, tam to nejde, protože je tam tříkolnicový díl. Někdy v roce 2004, to nevadilo, protože nikdo nevěděl, že budou možné jiné pražce a že půjde odpárat trolej, to už vůbec. A tam je to navíc ve sklonu a to se pak hrozně rizikově opravuje. Proto to zůstalo jak je. Velký Osek, tam si nejsem jistý, kde trolej je nebo není, tedy jestli odmazat dráty nebo doplnit brány.

Ústí nad Orlicí smer Letohrad, poletuje zábradlie. Princeznú ZSSK si nevšímajte, potreboval som len rýchlo niečo otestovať a toto je prvý vstupný bod čo mi ponúkne :)

Přílohy

• UNO.jpg
    UNO.jpg
    454.8 KB · Zobrazeno: 0
Zbyňku, a ty malovaný auťáky nechceš vyměnit?
Tohle jsem psal Zbňkovi už několkrát. Poprvé hned po vzniku 1 verze OR. I mně pijdou jak pěst na oko, normálně to kazí dojem z objěktů, které jsou fakt propracované. Už třeba když dělám obrázek z Ústí nad Orlicí, tak to tam ty auta hyzdí. Je to jak ty skládačky z Mteřidoušky. Chápu, že každý polygon tehdy v MSTS byl k dobru, ale teď je to fakt škoda, už jen proto, jak ta trať je fakt vypiplaná. Taksamo mně štvou ty americké auta na silnicích, vždyť Brzda1 těch našich udělal hafo.

Zbyňku, a ty malovaný auťáky nechceš vyměnit?
A máme náhradu? Já nic nemám.
Jinak je sranda, že mnohým vadí chybějící cedulky konce nástupiště, ale že v celé trati mezi Kolínem a Lysou nebyly nikde osvětlovací lampy, toho si nikdo nevšiml. :)
A když už, tak jsem změnil tu zastávku Ostrá. Tam nebylo ani zábradlí. Už jsem se na to nemohl dívat. :)
1401Ostra.JPG
1401Ostra1.JPG

Back
Nahoře