Dan J.
Strojvedoucí
V Kolíně už jsem nebyl, ani nepamatuji.Ale že vám historikům nevadí, že nejen v Kolíně nefunguje očekávejte rychlost 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V Kolíně už jsem nebyl, ani nepamatuji.Ale že vám historikům nevadí, že nejen v Kolíně nefunguje očekávejte rychlost 40
víš proč? Protože to má pivot tak aby po spuštění H bylo ve výšce peronů, pro které bylo původně určeno. Opraveno.poletuje zábradlie
Vše opraveno. Brzy pošlu ven malou aktualizaci. protože je toho víc.Děkuji za opravy
Tohle jsem psal Zbňkovi už několkrát. Poprvé hned po vzniku 1 verze OR. I mně pijdou jak pěst na oko, normálně to kazí dojem z objěktů, které jsou fakt propracované. Už třeba když dělám obrázek z Ústí nad Orlicí, tak to tam ty auta hyzdí. Je to jak ty skládačky z Mteřidoušky. Chápu, že každý polygon tehdy v MSTS byl k dobru, ale teď je to fakt škoda, už jen proto, jak ta trať je fakt vypiplaná. Taksamo mně štvou ty americké auta na silnicích, vždyť Brzda1 těch našich udělal hafo.Zbyňku, a ty malovaný auťáky nechceš vyměnit?
A máme náhradu? Já nic nemám.Zbyňku, a ty malovaný auťáky nechceš vyměnit?