Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vyměnil jsem dle návodu a vypadá to lépe. Skvělá práceOpravil som ten preblikujúci šturc do OR, viz pár príspevkov vyššie. Pre nečakané komplikácie sa nedostal do tejto aktualizácie trate, kto nechce čakať na ďaľšiu aktualizáciu, tak si ho možete stiahnuť a nakopírovať do zložky Global\Shapes a prepísať pôvodný súbor a1tbuffer.s
Šturc koľajnicový
Tak jsi se konečně dočkal. Aktivita mnohem vyšší level než byla Topírna noc i když ne tak dlouhá a jede se ve dne. Tady musíš předvést mašinfírské umění na úrovni, které MSTS neumí. Jednak extrémně těžké vlaky a hrabavá mašina a ty extrémně těžké a dlouhé vlaky, které se většinou nevejdou do stanice musíš přesně odstavit mezi námezníky a tak, aby vlak šlo s mašinou objet. Tady je správné zastavení v Záboří za návěstidlem, aby se ten 35 vozový vlak vešel. Tak jsem zvědavý, jestli to dáš.V tom je právě ten vtip, že člověka baví spíš to "mašinfírské umění" v aktivitě. Než jen nějaká megarozsáhlá trať pro volnou jízdu. Vy jste uměl pro prezentaci pomocí pár dlouhých, ukázkových aktivit předvést svou trať úplně suprově.

Panebože, co Vy s tou tratí děláte, to snad už není ani pravdaZlatý starý MSTS BP
Tohle nikomu nevadilo celé desetiletí, co Openrails existuje. Pročpak reakce až nyní? Kdyby jste to přes vánoční prázdniny analyzovali a nafotili, tak to mohlo být už teď všude vyměněné. Já kdybych nedělal aktivitu Test Lysá, kdy čekám na odjezd a koukám na tyto koleje, tak o tom dodnes nevím. To samé, že je chyba ve scriptech návěstidel a u Péčkových návěstidel nefunguje "očekávejte rychlost 40" Jezdí se do Kolína ze všech stran na výstrahu.No, když už, tak ono by bylo dobré nějak plošně vyměnit všechny
Mě šlo o to, jestli náhodou někdo nemá opravený model. To by bylo nejjednodušší. Pokud ne, tak tam dám ty dynamiky. Ještě mne irituje ta štíhlá výhybka v Poříčanech na 120 do odbočky A1tPnt2_5dxxx . Za srdcovkou je jedna kolej rozmazaná. Podobně na tom byla původní A1t870r4xxxx. Také jsem to kdysi napsal sem a dostal jsem výhybku opravenou. Tak co kdyby někdo měl také opravenou....Možná kdyby jste na to neupozornil, tak si toho nikdo nevšimne
Mě by se také nechtělo, protože je toho opravdu moc. Proto nabízím "zlatý podnos" flešku (placenou) a jak jsem se přesvědčil při testování aktivity, opravdu vše funguje. Jediné co jsem objevil k doladění, budou asi vozy Uacs, kde jsem neopravil tření. Protože když se připojím na vlak na čekačkách, odpojený Vectron je zabrzděný ruční brzdou a když povolím vlakovou vpředu, tak vidím, jak se konec vlaku dá do pohybu, než se to někde vpředu namáčkne. Správně by se měl dát celý vlak do pohybu samotíží. To ještě doladím. Však od toho ty aktivity jsou, aby se testovalo i v extrémních podmínkách.znova stahovat všechny vagonky, lokomotivy, abych si mohl zajezdit se mi nechtělo
Kdepak, volil jsem ten nadlidský úkon a nikdo to stále nechce pochopit, že funguje v OR úplně vše. A proto se tady několik jedinců tvrdošíjně OR brání. Úpravy jsem dělal asi měsíc před prvním vydáním ORCZSK. Proto jsem byl zklamaný, že tam to není kompatibilní. Zabralo to asi týden práce od rána do večera. A to jen Ctrl C Ctrl V podle vzorů od ladičů.Předpokládám, že jste upravoval jen vozidla, která potřebujete do Aktivity, celý trainset BP by byl nadlidský ukol.
Jako chapu, že MSTS, OR a ORCZ zvládá uplně jiné věci. Hlavně co se týče mašin. A samozřejmě i chováni vozů. A pojmout po 5 letech nečinnosti tolik informací. Ale zas všechny staré vozy nejsou úplně nefunkční ne? V traficu snad nevadí ne? A teď mam v aktivitě v soupravě jedno BDs snad udělané jen pro MSTS a nevšiml jsem si, že by mi dělalo nějaký čurbes. Ale je jasné, že eso MSTS a eso ORCZ je nebe a dudy.Kdepak, volil jsem ten nadlidský úkon a nikdo to stále nechce pochopit, že funguje v OR úplně vše. A proto se tady několik jedinců tvrdošíjně OR brání. Úpravy jsem dělal asi měsíc před prvním vydáním ORCZSK. Proto jsem byl zklamaný, že tam to není kompatibilní. Zabralo to asi týden práce od rána do večera. A to jen Ctrl C Ctrl V podle vzorů od ladičů.
Objednejte si aktuální flešku a máte po dilema.Ale zas všechny staré vozy nejsou úplně nefunkční ne?
ORCZSK je zatím testovací vývojová verze s několika vzorovými vozidly a není úplně vhodná pro ostrý provoz s ostatními vlaky. Něco funguje, něco ne.ale když se vozy co nejsou speciálně ORCZ