Už jsem se vyděsil, že zase mají chybu ve výkresech, jako jsem kdysi objevil na táborské trati. Zlom mám hned za obloukem v km 389,481 v místech jak píšeš. Mikulda má vrchol na rovince o kousek dál. Ale tam už to padá 5 promile dolů. Už jsem se lekl, že to mám špatně a budu pokládat koleje až k Litoměřicím znovu.
Ale horší chyba je, tedy ne chyba, ale Mates dělal pečlivě modely i s perony. Tam kde je rovinka, je to paráda, ale zrovna Hoštka, Karlos tam udělal trochu přehnaný oblouk u peronů, ale podle plánů je tam poloměr 1000r, ale až za perony, respektive, ty jdou maximálně do přechodnice. Dobře mi tak, měl jsem tady stavět když byl Mates ještě aktivní.

Ale to jsem zase neuměl v TSRE5 a ve vygenerovaném terénu.
Tedy pár fotek. Nejprve vrchol stoupání, snad se to podle okolí identifikuje.

A pak jsem raději začal osazovat existující modely, abych i v budoucnu měl nějaké šablony a koleje, pokud to půjde přizpůsobil.
Nejhorší asi bude Ústí nad Labem. Ale Mates tam má několik variant, tak snad nějaká bude lícovat a moc se nerozejdu s kolejištěm na textuře. Ale tam to i tak bude masakr. Deformovaná mapa a do toho všelijak zakroucené kolejiště. Ale lanovka celkem i sedí.

Tady je řešení, celý model utopit, aby perony nebyly vidět.