Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Odkud je ten první vůz (ARmpee⁸²⁹)?Ranní InterCity 588 "Valašský expres"
Vlastní "výtvor". Neměl bych problém se zde podělit s ostatníma, ale obávám se, že bych nebyl asi moc pochválen, protože, ač se jedná o skin vámi zmiňovaného ARmpee829, je to dělané na model bistra ARmpee832. Ale pro mě je to naprosto dostačující a na Valašské expresy nenahraditelnéOdkud je ten první vůz (ARmpee⁸²⁹)?
To mi ale vůbec nevadí. Podle mě to ani není poznat. I kdyby, jde o ten nátěr. A vůbec, už i ARmpee⁸³² jsem už někde viděl v tomto Najbrt 2.ač se jedná o skin vámi zmiňovaného ARmpee829, je to dělané na model bistra ARmpee832.
V tomto jsem s vámi zajedno naprostým souhlasem. Ten šedivý ARmpee⁸³², to prostě není ono. A to tu prosím máme i EC Jižní expres, IC Opavan a asi i další. Já bych o sdílení (třebas i přes SZ, když by nikdo jiný zájem neměl) stůj co stůj stálAle pro mě je to naprosto dostačující a na Valašské expresy nenahraditelné![]()
Ač na tom bude něco pravdy, tento model, resp. skin, ZCELA chybí (no a mně tedy moc), takže bych byl rád za cokoliv. Jak se říká, "Darovanému koni na zuby nehleď.", "Nechceš, neber.".bych nebyl asi moc pochválen
A není to vcelku jedno?
Poněvač po otočení soupravy není nikdo, kdo by je nasadil.proč má hitlák za mašinou koncovky ??????![]()
Ma měco možná přijdu. Ale zatám dělám trasu hráče a hned dvě zjištění.Dane, bude těch 8 hodin prokládané historkami z železnice při čekání ve stanicích?![]()