Open Rails - galerie obrázků a videí

Ranní InterCity 588 "Valašský expres" veden 151.007, ve svém pondělním řazení zachycen při nástupu cestujících v Července.
IC588.jpg

Odkud je ten první vůz (ARmpee⁸²⁹)?
Vlastní "výtvor". Neměl bych problém se zde podělit s ostatníma, ale obávám se, že bych nebyl asi moc pochválen, protože, ač se jedná o skin vámi zmiňovaného ARmpee829, je to dělané na model bistra ARmpee832. Ale pro mě je to naprosto dostačující a na Valašské expresy nenahraditelné :) Ták, a teď co s tím? :)

ač se jedná o skin vámi zmiňovaného ARmpee829, je to dělané na model bistra ARmpee832.
To mi ale vůbec nevadí. Podle mě to ani není poznat. I kdyby, jde o ten nátěr. A vůbec, už i ARmpee⁸³² jsem už někde viděl v tomto Najbrt 2.
Ale pro mě je to naprosto dostačující a na Valašské expresy nenahraditelné :)
V tomto jsem s vámi zajedno naprostým souhlasem. Ten šedivý ARmpee⁸³², to prostě není ono. A to tu prosím máme i EC Jižní expres, IC Opavan a asi i další. Já bych o sdílení (třebas i přes SZ, když by nikdo jiný zájem neměl) stůj co stůj stál :p.
bych nebyl asi moc pochválen
Ač na tom bude něco pravdy, tento model, resp. skin, ZCELA chybí (no a mně tedy moc), takže bych byl rád za cokoliv. Jak se říká, "Darovanému koni na zuby nehleď.", "Nechceš, neber.". ;)

"Turné šel mému kamarádovi Mardokovi, se kterým pracujeme na projektu. Zlepšuje signalizaci a uspořádá trať pro překvapení. Původně to tak být nemělo, ale došli jsme k závěru, že bez tohoto kusu tracku Štětín vydat nemůžeme. Mám chvilku oddechu a tak jsem se rozhodl otestovat kolejová vozidla a OR v CZ/SK verzi. Toto video představuje jízdu na úseku, který jsem již ukazoval pouze v protisměru. Více jsem se ale tentokrát zaměřil ne na ukázku trasy a okolí, ale na možnosti, které naši jižní sousedé z OR vytáhli. Vectron, který řídím, má implementovaný funkční tempomat a simulaci změny trakce z 25kV AC na 3kV DC. Bohužel se jedná pouze o simulaci na monitoru, protože v modelu nefungují vnitřní poloviny proudových kolektorů, které ve skutečnosti slouží k příjmu stejnosměrného proudu. Česká verze OR má implementovaný Reshade, takže pokud si chcete vylepšit grafiku, už to hrát nemusíte. Nejvíc mě však uchvacují zvuky z tracků, které Češi vydolovali z OR. Model tohoto Vectronu lze s určitými úpravami použít i na běžnou verzi OR 1.5, 1.4 nebo 1.3, bohužel ne s touto verzí kabiny a zvuků." Google Translator

Dane, bude těch 8 hodin prokládané historkami z železnice při čekání ve stanicích? :)

proč má hitlák za mašinou koncovky ?????? :eek:
Poněvač po otočení soupravy není nikdo, kdo by je nasadil. :) Ještě jsem psal prosbu, ať Josef dodá i verzi s Viaflexkama.
Dane, bude těch 8 hodin prokládané historkami z železnice při čekání ve stanicích? :)
Ma měco možná přijdu. Ale zatám dělám trasu hráče a hned dvě zjištění.
1. vypadávají zvuky
2. rozjezd je fakt línější, ale na obhajobu, zase je to dlouhý vlak a dle GVD to tahal v 89. už 163jka, ale na zkrácené trase 130. Není mašina a tak to tahá Hrbatá.

Back
Nahoře