CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tomu nějak merozumím? Přecházení na stanovišti funguje (pokud se neobjevila nějaká chyba, podobně jak u parniček) normálně a přecházet na stanovištích jde neomezeně.

Toto čo popisuješ nie je problém len ORCZ ale OR celkovo. :) To by skôr chcelo niečo podobné urobiť ako je kl.skratka na "znovunačtení objektu sveta" pre staviteľov trate.
Dodo, furt evím o jaký problém jde? Jen ze zvědavosti. :)
ty nezabalené s soubory to zabily.
Tak tohle není problém jen RicarCZ, koukám i nových skinařů, hoši, jesti jste fakt tak líní, že se na zabalení "aska" stojí celý svět, tak se na to raději... Poněvač, pokud bude padat editor na tvorbu aktivit, jsou setjně tahle vozidla absolutně k ničemu a budou akorát ve virtuálním depu, nebo tak k volné jízdě. Teď koukám na nákladní vozy na stejném webu a opět nezabalené s soubory. A MSTS AE s soubory načítá, jen pro informaci.

Hlavně to neberte jako útok. Jen se škoda, když nastane kolize a za sebe, já chci tyhle vozy používat pro tvorbu dalších aktivit. Pokud přestane fungovat spolupráce v řetězci: vývojáří a programátoři = stavitel = modelář = skinař = aktivitář a někdo jeden ze suběktů hodí přes palubu a nebere v potaz připomínky, když začnou potíže, jde to celé do kopru.

Takhle vypadá rozdíl v KC_Eas_356.s, u Ricar CZ, otázka zabalení 2 vteřiny:
s soub.jpg

Dodo, furt evím o jaký problém jde? Jen ze zvědavosti. :)
To je skôr vec pre tých čo robia kabíny a upravujú. Aby si nemusel dookola zapínať a vypínať OR. V MSTS ti stačilo prejsť na druhé stanovište a vrátiť sa späť a ono sa to znovu načítalo po úprave v cvf. V samotnom OR, OR MG a OR CZ/SK to nefunguje. Pri tvorbe nových kabín to nejak netreba no pri úpravách starých kabín žiaľ áno.

V update je první verze "Pokročilého počasí". Zatím je na výběr 7 profilů s počasím. Tenkrát to tu zmínil @Venny a mně se to zalíbilo. Profily mužů ladit, pokud bude nutné.
A prosím, na tvorbu dynamického to vliv doufám nemá a nezmění to už hotové dynamické počasí v aktivitách, jinak se jdu... :)

Povolil jsem možnost volby ročního období při aktivitě. Takhle se dá aktivita odjet v jakémkoli ročním období. Samozřejmě jako první volba se načte vždy ta výchozí z aktivity.

Povolil jsem možnost volby ročního období při aktivitě. Takhle se dá aktivita odjet v jakémkoli ročním období. Samozřejmě jako první volba se načte vždy ta výchozí z aktivity.
OK, jen aby se to po jiném zadání nebilo. Ona je povolena, nebo aspoň byla i volba počasí. Což je asi problém, když je v aktivitě nadefinováno. Nevím, jestli tohle nenechat jen na volnou jízdu. Každý aktivitář řadí spoje do odbdobí a některé vlaky třeba v létě ani nejedou. No ale to je celkem jedno, uvidíme, jak to bude fungovat. :)

Jiný problém, zas od nějaké aktualizace nemám u přímočinně zvuk v kabině u brzdy, loko 721, 3D kabina. Chystám k vydání toho Hektora. :)

Dane, zatím jsem problém s počasím nezaznamenal. Ale člověk nikdy neví, co se může stát. :)
Hektor jsem teď zkoušel a zvuk brzdy - ovladače přímočinné i průběžné zvuk vydávají. Jediná věc a to souvisí s novinkou je, že zvuk ovladače přímočinné jako je BP je spuštěn mimojiné za podmínky plnění válce BV. Pokud nejde vzduch do brzdového válce, zvuk zasyčení to neudělá, což je snad logické.

Chlapi, řešte si prosím podobné problémy jako tyto s párami, které přímo nesouvisí s aplikací OR CZ/SK v jiném vlákně.
Pak tu zapadají důležité věci pro vývoj.
Děkuju
No dobře. Tak příště, když budu mít problém přímo nesouvisející s Open Rails CZ/SK, tak založím samostatné vlákno.:oops:
Dodatek k updatu, který jsem dostal: Dík, že si tam dal možnost pokročilého počasí. Teď už si nemusím pokaždé ručně nastavovat zamračenou oblohu pomocí kláves "Ctrl + ´ "(čárka nad písmenem) nebo "Ctrl + ="

Hmm, tak všechny loady v testech kdysi fungovaly. Teď jsem dal aktivitu a vše jede, ale když chci načíst aktivitu, Podvečerní Hektor, tak mi ORCZ spadne s touto hláškou:
hektor load.jpg

Ještě mne napadá, že jsem v consist otočil vozy u AI traffic, ale to kdysi v OR nevadilo.

Zkoušel se někdo přepnout mezi vlaky pomocí Alt+í? Rozpojím dvě loko, stisknu Alt+í, ale přepne se mi pouze venkovní pohled. Kabina a ovládání přepnout nejdou. Co dělám špatně @Icik ?

Kabina asi není u druhé loko k dispozici. Alt+í? Nemyslíš Alt+F9? Pak v menu jedním klikem přepneš na loko, ale půjde jen venkovní pohled. Po dvojkliku, pokud je kabina k dispozici, vlezeš do kabiny.

Kabina asi není u druhé loko k dispozici. Alt+í? Nemyslíš Alt+F9? Pak v menu jedním klikem přepneš na loko, ale půjde jen venkovní pohled. Po dvojkliku, pokud je kabina k dispozici, vlezeš do kabiny.
Zkusím a dám vědět. Koukal jsem do F1 za jízdy a zdálo se mi, že jsem tam viděl Alt+í.

Back
Nahoře