Trať ZSR 191 - 193 pre OR

Ahojte. Prosím vás vie niekto poradiť, ako stiahnuť novú 7 gb veľkú aktualizáciu? Vždy mi to niekde v polovici sťahovania zruší, že chyba siete .

Mohl bych požádat autora, zda by tuto velkou aktualizaci mohl rozdělit na několik menších archívů?
Zároveň aby přehledně definoval web, kde lze vše stáhnout?
Za všechny, kdo mají o trať zájem - děkuji.:)

Ahojte. Prosím vás vie niekto poradiť, ako stiahnuť novú 7 gb veľkú aktualizáciu? Vždy mi to niekde v polovici sťahovania zruší, že chyba siete .
Ahoj,nový link na stiahnutie.Povodný link bol z webu,ktorý po stiahnutí cca 4 gb chce peniaze.Odporúčam si zazálohovať stávajúcu verziu trate.Ja nie som autorom toho update a tento update nie je oficiálny,je to len pracovná verzia,ktorá bola vytvorená na testy od nadšencov,na ktorej sa pôvodný autor nepodieľal,takže može obsahovať chyby.Ak si ju predsa len stiahnete,nakopírovať do stávajúcej verzie a nechať prepísať.
Trať ZSR 191-193

Voľné miesto mám, aj som to skúsil na ntb cez operu a žiaľ to isté. Na obidvoch mám win 10. Či v tom bude nejaký problém?

Ale kde jste vzali 7 Gb ? Vždyť tolik nemá ani celá BP, když ustřihnu trainset. Jedině, kdyby tam byly fototextury 4096x4096 pod celou plochou. Ale pak je rozumné archivovanou složku nastříhat po 2 gb a hned to půjde všem. Protože naštve když to spadne i při upload. Mě to takto blblo přes FTP. Proto ne větší archívy.

Vyskúšané stiahnuť aj cez Operu GX - neúspešne.
No tak potom ,,ja neviem uš,, určite bude problém s Tvojim PC,buď s nastavením brány Firewal,alebo máš problém s netom (mobilné data),pretože ostatným,čo som doteraz vypozoroval nerobí žiadny problém stiahnuť,rozbaliť a inštalovať.No a ten súbor s mapou má 7 GB preto,že je tam celá mapa i s update :D chalani to asi nevedeli rozdeliť tak,jako to tu spomenul Zbyněk.

Voľné miesto mám, aj som to skúsil na ntb cez operu a žiaľ to isté. Na obidvoch mám win 10. Či v tom bude nejaký problém?
Pravdepodobne to bude robiť Windows Defender. Mal som s tým tiež problém . Stiahol som to cez najnovší Windows a šlo to.

Ešte skúsim vypnúť bránu Firewall, len musím počkať, kým budem mať funkčný odkaz.

Tak ani jeden z mých 4 browserů a dokonce ani wget, co běžel celou noc se zapnutým opakováním při selhání, si s tím githubem neporadil... :-/ Dokola to padá mezi 4 a 5GB... Google drive blbnul úplně stejně, ovšem ten jsem nakonec wgetem supersložitým a dlouhým :-) příkazem zlomil...

Hezký den všem, podařilo se mi celý balík nakonec stáhnout. Rozdělil jsem jej na 12 částí, sbalil a dočasně umístil na Ulož.to Disk. Za jak dlouho to půjde stáhnout nevím. Hledejte "ZSR-191-131-04-2023". Po rozbalení bude mít adresář velikost 9,7GB. Přejmenujte jej na "Trat ZSR 191-193" a to je vše. V pátek to z Ulož.to odstraním.

Back
Nahoře