Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,nový link na stiahnutie.Povodný link bol z webu,ktorý po stiahnutí cca 4 gb chce peniaze.Odporúčam si zazálohovať stávajúcu verziu trate.Ja nie som autorom toho update a tento update nie je oficiálny,je to len pracovná verzia,ktorá bola vytvorená na testy od nadšencov,na ktorej sa pôvodný autor nepodieľal,takže može obsahovať chyby.Ak si ju predsa len stiahnete,nakopírovať do stávajúcej verzie a nechať prepísať.Ahojte. Prosím vás vie niekto poradiť, ako stiahnuť novú 7 gb veľkú aktualizáciu? Vždy mi to niekde v polovici sťahovania zruší, že chyba siete .
Vyskúšal by som ešte iný prehliadač. Ja som sťahoval cez Operu GX a bez problémov stiahnutéAni tak sa to nepodarilo. 4 gb a dosť![]()
Skús sa pozrieť,či máš voľné miesto na úložisku vo svojom pc,či tam máš volné miesto,kde to sťahuješ.Ani tak sa to nepodarilo. 4 gb a dosť![]()
Jakých 7GB?Ahojte. Prosím vás vie niekto poradiť, ako stiahnuť novú 7 gb veľkú aktualizáciu? Vždy mi to niekde v polovici sťahovania zruší, že chyba siete .
No tak potom ,,ja neviem uš,, určite bude problém s Tvojim PC,buď s nastavením brány Firewal,alebo máš problém s netom (mobilné data),pretože ostatným,čo som doteraz vypozoroval nerobí žiadny problém stiahnuť,rozbaliť a inštalovať.No a ten súbor s mapou má 7 GB preto,že je tam celá mapa i s updateVyskúšané stiahnuť aj cez Operu GX - neúspešne.
Pravdepodobne to bude robiť Windows Defender. Mal som s tým tiež problém . Stiahol som to cez najnovší Windows a šlo to.Voľné miesto mám, aj som to skúsil na ntb cez operu a žiaľ to isté. Na obidvoch mám win 10. Či v tom bude nejaký problém?