Skiny Groza

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Groza
  • Datum začátku Datum začátku
Dem a Pastrňák? :D Bacha na paranoiu.... :D
No jo, no. Ustřelil jsem, fakt už jde asi o paranoiu. S demem jsem jinak v kontaktu nebyl, tak jsem netušil, že zde má nový nick. :confused:
Už jsme to pořešili přes SZ a messenger, a Milanovi se tímto ještě jednou omlouvám.

Opět jsem se rozhodl něco vytvořit a vydat. Tentokrát se jedná o motorový vůz M286.0001 (850.001) a k němu nátěrově shodný přípojný vůz 050.001 (Ať mu není samotnému smutno ;) ;)) Samotný motorák je ve dvou verzích, a to ČD (stav 2005-2015) a ČSD (stav 2015 - současnost, nebo taky doba, kdy vyjel z fabriky:D). Rozdíl mezi oběma verzemi je pouze v logách a označení. Neměl jsem úplně dostatek fotek, tak to berte trochu s rezervou. Také jsem se musel poprat s faktem, že prototyp má jiný reflektor než ostatní sériové stroje.
Odkaz ke stažení: https://uloz.to/file/XiETIdROQ2Ou/m286-850-050-rar

Přílohy

• ČSD1.jpg
    ČSD1.jpg
    94 KB · Zobrazeno: 8
  • ČSD2.jpg
    ČSD2.jpg
    105.3 KB · Zobrazeno: 8
  • CD-BOK.jpg
    CD-BOK.jpg
    73.1 KB · Zobrazeno: 6
  • 050.jpg
    050.jpg
    73.7 KB · Zobrazeno: 8
Ahoj.
U vozu 050 máš chybu ve weg souboru. Nesedí název wag s prvním řádkem. Jinak super a dík za skin prototypu.

Zdravím, jelikož byl zde zájem o vůz ARmpee829, tak ho zde zveřejňuji pro všechny. Skin má jisté neduhy, například že je dělán na model ARmpee832 nebo že některé části skinu jsou malované. Ale i přesto si myslím, že u mnoho lidí zaplní velkou díru v trainsetu, své místo si totiž najde v řazení například Valašských nebo Jižních expresů. Tak užívejte :)
Zobrazit přílohu 33324
Zdravím,dalo by sa to ešte niekde stiahnuť prosím? Odkaz je už nefunkčný....

Jelikož už uložto několik dní nefunguje (a ani už nikdy nejspíš fungovat nebude), staly se odkazy ke stažení mých skinů nefunkční. Proto jsem je musel přemístit na jiné uložiště, konkrétně jsem zkusil Google Drive. Ještě s tím nejsem úplně sžitý, ale snad se mi to nějak povedlo a snad vám to z toho půjde nějak stahovat...Mělo by tam být vše, co jsem doposud zveřejnil + jsem opravil některé chyby, kterých jsem si všiml na první pohled. https://drive.google.com/drive/folders/1dzDQcf9uhFrlMGYoBQuoIejtOQ8o0mWw?usp=sharing

Tak to ti pak mohu poslat ten prototyp 850 pro ORCZ. :) Teď to bude krásně dohledatelné. Super a dík moc.

Jako nezlob se na mě, ale... Nechceš příště místo vydávání něčeho "narychlo" raději poslat ten skin někomu na kontrolu? Já vím, každý nový přírustek se cenní, ale nemusí se snad vydávat nedokončená a místy i velmi odfláklá práce... Věřím, že i tak to někomu udělá radost, ale chtělo by to ještě hodně doladit, zejména střechu, ta k tomu absolutně nesedí a dle stínů je převzatá z jiného skinu (tipuji 754 008 od Havrdy). Neber to nijak zle, ale někdy je lepší si s tím dát víc záležet a vydat to později, než narychlo slepit pár fotek (a ještě ke všemu blbě) a hned to plácnout na net. Tohle totiž opravdu není pěkný skin.

Jako nezlob se na mě, ale... Nechceš příště místo vydávání něčeho "narychlo" raději poslat ten skin někomu na kontrolu? Já vím, každý nový přírustek se cenní, ale nemusí se snad vydávat nedokončená a místy i velmi odfláklá práce... Věřím, že i tak to někomu udělá radost, ale chtělo by to ještě hodně doladit, zejména střechu, ta k tomu absolutně nesedí a dle stínů je převzatá z jiného skinu (tipuji 754 008 od Havrdy). Neber to nijak zle, ale někdy je lepší si s tím dát víc záležet a vydat to později, než narychlo slepit pár fotek (a ještě ke všemu blbě) a hned to plácnout na net. Tohle totiž opravdu není pěkný skin.
Já se na tebe nezlobím :) Ano, střecha je převzatá z jiné mašiny a upravená, aby jakž takž seděla. Holt nemám dron, abych si mohl pořídit fotky na originální střechu. A se zbytkem skinu jsem spokojen ;)

Já se na tebe nezlobím :) Ano, střecha je převzatá z jiné mašiny a upravená, aby jakž takž seděla. Holt nemám dron, abych si mohl pořídit fotky na originální střechu. A se zbytkem skinu jsem spokojen ;)
No šel by určitě udělat líp, jinak střechy nafotil @heme tak mu můžeš napsat :)

Tak jsem se pokusil o "rychloopravu" té střechy, snad je to alespoň trochu lepší..
Kdo má zájem, tak může znovu stáhnout opět na mém disku https://drive.google.com/drive/folders/1rWNEDEM_b3y2uMV-vH9NeS_QJfu1oVHr
asioprava.jpg

Back
Nahoře