DíkyOba skiny jsem dělal na Demův model ZSSK Bdteer, což je taky vůz vzniklý rekonstrukcí vozu Bdt. Takže společný základ tam je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
DíkyOba skiny jsem dělal na Demův model ZSSK Bdteer, což je taky vůz vzniklý rekonstrukcí vozu Bdt. Takže společný základ tam je.
No jo, no. Ustřelil jsem, fakt už jde asi o paranoiu. S demem jsem jinak v kontaktu nebyl, tak jsem netušil, že zde má nový nick.Dem a Pastrňák?Bacha na paranoiu....
![]()
To je sice super, akorát nevím, co s tím má společné tohle vláknohttps://pkor.trainsim.pl/ Už se podařily slibované vozy. Nááááádhera a moc moc děkujeme
SorryTo je sice super, akorát nevím, co s tím má společné tohle vlákno![]()
![]()

Bohužel máš pravdu, jinak škoda toho vozu jak dopadl..
Ahoj, díky za pochvalu i za upozornění na chybu. Myslím, že si to každý dokáže opravit sám, ale kdyby ne, tak jsem nahrál opravený wag soubor samostatně na uložto: https://uloz.to/file/5UUJMFd7v34X/oprava-050-rarAhoj.
U vozu 050 máš chybu ve weg souboru. Nesedí název wag s prvním řádkem. Jinak super a dík za skin prototypu.
Zdravím,dalo by sa to ešte niekde stiahnuť prosím? Odkaz je už nefunkčný....Zdravím, jelikož byl zde zájem o vůz ARmpee829, tak ho zde zveřejňuji pro všechny. Skin má jisté neduhy, například že je dělán na model ARmpee832 nebo že některé části skinu jsou malované. Ale i přesto si myslím, že u mnoho lidí zaplní velkou díru v trainsetu, své místo si totiž najde v řazení například Valašských nebo Jižních expresů. Tak užívejte
Zobrazit přílohu 33324![]()
cd_ARmpee829_106.rar
uloz.to
Zdravím, momentálně ne. Zatím jsem neměl čas nahrát všechny mé skiny na jiné uložiště. Ale slibuji, že se polepšímZdravím,dalo by sa to ešte niekde stiahnuť prosím? Odkaz je už nefunkčný....

Já se na tebe nezlobímJako nezlob se na mě, ale... Nechceš příště místo vydávání něčeho "narychlo" raději poslat ten skin někomu na kontrolu? Já vím, každý nový přírustek se cenní, ale nemusí se snad vydávat nedokončená a místy i velmi odfláklá práce... Věřím, že i tak to někomu udělá radost, ale chtělo by to ještě hodně doladit, zejména střechu, ta k tomu absolutně nesedí a dle stínů je převzatá z jiného skinu (tipuji 754 008 od Havrdy). Neber to nijak zle, ale někdy je lepší si s tím dát víc záležet a vydat to později, než narychlo slepit pár fotek (a ještě ke všemu blbě) a hned to plácnout na net. Tohle totiž opravdu není pěkný skin.
No šel by určitě udělat líp, jinak střechy nafotil @heme tak mu můžeš napsatJá se na tebe nezlobímAno, střecha je převzatá z jiné mašiny a upravená, aby jakž takž seděla. Holt nemám dron, abych si mohl pořídit fotky na originální střechu. A se zbytkem skinu jsem spokojen
![]()
Tak jsem se pokusil o "rychloopravu" té střechy, snad je to alespoň trochu lepší..Jako nezlob se na mě, ale... Nechceš příště místo vydávání něčeho "narychlo" raději poslat ten skin někomu na kontrolu? Já vím, každý nový přírustek se cenní, ale nemusí se snad vydávat nedokončená a místy i velmi odfláklá práce... Věřím, že i tak to někomu udělá radost, ale chtělo by to ještě hodně doladit, zejména střechu, ta k tomu absolutně nesedí a dle stínů je převzatá z jiného skinu (tipuji 754 008 od Havrdy). Neber to nijak zle, ale někdy je lepší si s tím dát víc záležet a vydat to později, než narychlo slepit pár fotek (a ještě ke všemu blbě) a hned to plácnout na net. Tohle totiž opravdu není pěkný skin.