CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Myslím, že horší. Když nahraji uloženou hru, tak napětí v troleji je ještě menší a vlak při sebemenším pohybu kontroleru o rozjetí shodí HV. Jak v režimu AR, tak na ruku, po přepnutí na autopilota vlak jede cca na 20% výkonu. Zkusím aktivitu rozdělit na dvě či tři části, zda problém pomine. Zaznamenal jsem to v okolí Mělníka. Do Litoměřic jsem ve hře z Lysé dojel jen na autopilota a s velkým zpožděním.
Dělit aktivity na více dílů je nah.vno. tohle se muselo dělat v MSTS, nechtěl bych se k tomuto vracet, já jsem jel na BP test Os Pha-Bohumín a v pohodě, ale na starší verzi 1.8.11, tak nevím, tam to bylo ok. Jestli se něco podělalo v dalších update, tak se to musí opravit.

Pochopím v brzdě a na mokru, ale při skluzu ve výkonu?
No, něco bude v ORCZ malinko přešvihlé, já nedávno tako obul 810 sólo, když jsem zabrzdil přímočinnou cca 80%, což by bylo taky nesmysl, ale tenhle zvuk by měl simulovat obutí, já jsem se 130 perojel celý Os 5009 Pha - Přerov a v pohodě a ochrana mi švihla taky, když jsem nestihl zkrokovat a shodil smeták, ale tenhle zvuk mi neskočil.

Doufám. Aktivitu Pha Bohumín už znova nejedu. Odesláno k vydání a donwload bude spuštěn společně s přirůstkem Hrbatých od Lukyn-CZ. Ale v ORCZ 1.8.11 bez pitíží a provoz AI je tam velmi silný.

Pokud necháš loko proklouzávat a silně zabrzdíš přímočinnou, abys zastavil protáčející kola, tak nastává taky skluz. Je možné, že to máme v kódu příliš citlivé.

Ahoj.
Hoši, to se fakt nedá dělat aktivity a už vůbec né, dle třeba GVD 2018, kdy jsou ty jízdní doby fakt natěsno. Sólo 810, zadáno nějakých 6 Paxů, a drží mně v zastávce minutu a sranda je, že mám 0 paxů a dole odpočet nějakách cca 40 sekund, což je katasrofa. Nevím, jestli je tohle záležitost tratě, nebo ORCZ, ale schválně:
Sólo 810:
Zatsávky.jpg

0 cestujících a proč mě sakra drží ORCZ 40 sekund v zastávce, tam ČD počítá tak cca 30 vteřin pobyt, ani to ne...
Zatsávky2.jpg

Tohle je třeba nějak domyslet, jakmile nastoupí poslední Pax, měl by být odjez a ne tam stát skoro minutu. To samé o stanici dříve, taky mně tam držel jak... takže ve všech zastávkách nej..u po 1 paxovi a pak jsou teda zcela zbyteční. Což je myslím škoda a krok zpátky.

Pokud necháš loko proklouzávat a silně zabrzdíš přímočinnou,
No! Nevím, zda-li i za sucha.
Nicméně jsem teď narazil na ten problém u Velkého Března (BP ... Děčín-Ústí n.L.), což odpovídá místu ve zkuš. jízdě "na suchu". Dal jsem 1900t za deště a zatím ne jinde než u toho Března hlásí po "roztočení" (bez použití přídavné) v hlášce pod HUD něco jako vůz 0-79 (tedy loko) ve smyku. Bohužel jsem stihnul pouze screenshot, ale ten nezaznamenává hlášky. Zaznamenal ale ten smyk u výstrahy prokluzu... viz screen. Pak samo začne wav ploch na kolech. Aji by se mohlo zdát, že má problém ten druhý Es za lok. ale v hlášce fakt stálo vůz 0-79. Ověřil jsem i nastavení OR a dle pokynů.

smyk.jpg

Občas se mi po nějaké aktualizaci stane, že mi nejde nic v TT spustit. Celé se to načte a když se má spustit samotné OR, tak se hra vypne a vyhodí mi to tuto hlášku. Kde je prosím problém? Path i Cons jsem prohlédl a vše je jak má být. Prosím o radu, netuším čím to je. Děkuji.
fffdhm.jpg

No! Nevím, zda-li i za sucha.
Nicméně jsem teď narazil na ten problém u Velkého Března (BP ... Děčín-Ústí n.L.), což odpovídá místu ve zkuš. jízdě "na suchu". Dal jsem 1900t za deště a zatím ne jinde než u toho Března hlásí po "roztočení" (bez použití přídavné) v hlášce pod HUD něco jako vůz 0-79 (tedy loko) ve smyku. Bohužel jsem stihnul pouze screenshot, ale ten nezaznamenává hlášky. Zaznamenal ale ten smyk u výstrahy prokluzu... viz screen. Pak samo začne wav ploch na kolech. Aji by se mohlo zdát, že má problém ten druhý Es za lok. ale v hlášce fakt stálo vůz 0-79. Ověřil jsem i nastavení OR a dle pokynů.

Zobrazit přílohu 34401
Hm, tak tam bude někde zakopaná doga. Zkus prosím update, jestli pomohl.

Zkusím, díky. Mezitím jsem roztočil osy v misi Blažovice-Beroun v Malešicích a stihl nahrát video. Trochu jsem to přehnal s těmi tóčkami, protože jsem se soustředil na ten záznam, tak ne že mě bonznete, že frézuju glajzy:p;)

Zkusím, díky. Mezitím jsem roztočil osy v misi Blažovice-Beroun v Malešicích a stihl nahrát video. Trochu jsem to přehnal s těmi tóčkami, protože jsem se soustředil na ten záznam, tak ne že mě bonznete, že frézuju glajzy:p;)

Už jsem na to přišel. Nezapočítával jsem trakční sílu motoru na kole a pak koeficient pískování byl špatně nulován. Přitom měl být v 1. :)
Už to maká, zkus update. ;)

Tady je obrázek, co jsem psal do SZ:
Jakmile se má rozjet AI posun, pád hne se z reversu po najetí na Loose con, ale nahrával jsem z staré pozice.
pad posun unl.jpg

Back
Nahoře