Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Práveže mi to robi už od prvého brzdenia. Napríklad u 131 mi pri odbrzďovaní súpravy mi vždy nechá súpravu zabrzdenú na 1 bar.Pokud je to v OR CZSK, tak je možné, že jsi brzdu přebil neopatrnou manipulací brzdiče. Buď použij nízkotlaké přebití nebo vozy nechej ručně odsát.
Manometr na stanovišti lokomotivy z principu nemůže ukazovat stav soupravy.Pri odbrzdení súpravy mi ukazuje barometer, že súprava odbrzdená,
Stáva sa mi buď je to zabrzdené na 1bat alebo ako je vidieť na obrázku.
EDB ide ako máEDB máš vypnutou?
Používal jsi jí?EDB ide ako má
Samostatne niePoužíval jsi jí?
Tyhle parametry jsou například pro x6x v include souboru brzda_x6x.inc a MBF_x6x.Rád bych si ty hodnoty sjednotil s vyladěnými vozy stejných řad, ale nemůžu nikde natrefit na místo, kde jsou ty hodnoty zadané.

Ono přebírat ladění mířené pro klasické OR není dobrý nápad. Buď vše přizpůsobují statickému modelu šíření tlakové vlny vzduchu nebo to nastřelí tak, aby to nějak brzdilo.Tam je problém konkrétně u dvou vozů, ARmpee829 jestli správně čísluji, a potom ARmpee832 z polského packu "PKOR". Mají objem brzdových válců nějakých 118 litrů, zatímco ostatní vozy třeba jen 18 litrů - asi jim to ujelo. A myslím, že ten polský převzal chybu z toho českého, teď nevím, snad nekecám, jen si pamatuji pár vozů z běžně dostupných, které nějakým způsobem vybočují.
Mohl bych to nahradit českými soubory a odkazy, jako jsem to udělal se zvukem pro ně, protože se to nedalo poslouchat. Snad už existuje pro ORCZ nějaká podvozková alternativa R+Mg, kterou bych tam včlenil.