Hlášení chyb pro trať 310 v Open Rails

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
To může být v nastavení kvality zobrazení. Když ten čtverec nebo obdélník hromadných stromů posouváte, je vidět, jak ty stromy mění své pozice v tom útvaru. Zvlášť, když není zcela zaplněný. Stromy lítají z jednoho koutu do druhého. Záleží, jak je napsaný ten program. Jinak to vypadá v editoru a jinak to pak může vypadat ve hře. Jak psal přesně Martin Mouka. Dbát na to, aby se hranice těch hromadných stromů, nedotýkala kolejí a je pak riziko minimální.

Čau Pepo.
Prosím tě, nevím, jak je to možné, tohle mám pocit jsme opravovali, ale prosím, koukni na zastávku Krásné Loučky, ORCZ otvírá vrata vlaku do pole:
platforma3.jpg

A stejný problém, jako byl v Zátoru, mezi Linhartovy a Město Albrechtice je v trati strom:
strom_linh-Albrecht.jpg

V zastávce Krásné Loučky bylo vše dobře,ale zkusil jsem to smazat a osadit znovu,
strom jsem posunul dál od koleje,těch stromů bude asi někde ještě víc,
tato anomálie se stala od verze OR_1.5
odkaz opravy:

Ahoj.
Tak Krnov - Glucholazy - Hanušovice - Šumperk - Uničov - Olomouc prověřeno a strom v trati žádný. Někde jsou větve velmi blízko, ale to je v pořádku a tak to za provozu bylo.

Ale chybka na vjezdovým návěstidle do Jeseníku z Lipová Lázně, teď mi psal Hroch, koukal na to a je tam fantom. Návěstidlo svítí:
Na volno v pořádku:
jesenik_vjn001.jpgAle je li shozeno na stůj, chyba:
jesenik_vjn002.jpg

Ahoj, tak po týdnu pauzy v těchto vedrech zapínám comp, zde je pár maličkostí na trati Opava, Sv. Heřmanice a zpět:
Poletující tabule návěsti zastávky Litultovice směr do Heřmanic. (u té samé po cestě zpět skočí na TM 10 km/h)
navěst zast litult.jpg

Zde je anomálie, kdy skočí rychlost 10 kn/h, i když je na trati 50, jedu do Sv. Heřmanic z Opavy a zpět a před návěstí zastávka (nebo u ní) označující zast. Litultovice skočí na TM maximálka 10 km/h.

Naštěstí vlak v ORCZ nevykolejí. :)

Ahoj.
Ve stanici Vápenná na trati Lipová Lázně - Javorníkve Slezsku mne nepustí AI vlak skryté návěstidlo na vlečku:
vapenna.jpgvapenna2.jpg

Ahoj, další kosmetická, tentokrát ve stanici Žulová:
zulova.jpg
Doufám, že mi tu MUVku nedají k úhradě. :)

Ahoj a další podstatnější chybka. Před zastávkou Lipová Lázně zastávka, směr Lipová Lázně, je snížená rychlost na 20 km/h. Jenže chybí upozornění, že ta dvacítka přijde. :)
20 pred ll jeskyne.jpg20 pred ll jeskyne2.jpg

A co jse úplně brutální, na celé trati Lipová Lázně - Javorník chybí tabulky sklonů a pokud se jede bez traťového monitoru, tak je to někdy zajímavé.

Back
Nahoře