Open rails cz/sk vectron

Marek krejčí

Začátečník
Nevíte proč když zapnu open rails cz/sk z vectronem tak ho mám sice nahozený mirel taky ale když dám výkon tak my to dá 1% vic ne a ani to nejede

Zkoušel si stáhnout výkon až do brždění EDB a pak znova "nahoru" do výkonu? Určité situace se musí řešit odblokováním páky.

A není při defaultně zapnutém vectronu aktivní AFB? Já sám netuším, protože si téměř pokaždé startuju a nahazuju loko sám. Tím taky vím co jsem si zapnul a co ne... ;)

A není při defaultně zapnutém vectronu aktivní AFB? Já sám netuším, protože si téměř pokaždé startuju a nahazuju loko sám. Tím taky vím co jsem si zapnul a co ne... ;)
Jak to poznám ?

Teď jsem to sám zkusil. AFB defaultně zapnuté není. Jinak to jde najít na tom pravém displeji v kabině pomocí myši.

U Vectrona pro ORCZ postupně:
ctrl + b - baterie
ctrl + k - klíč řízení
na displeji u vlaječky vybereš napájecí systém - default je CZ střídavina
podrž P - pantograf (pro volbu který zvednout je třeba opět umět trošku ovládat ten displej, tlačítko funkce)
podrž O - hlavní vypínač
shift + c - kompresor
po nafoukání vzduchu připravíš mirel a můžeš vyrazit. Snad jsem na nic nezapomněl. ;)

A pak vlastně ještě zruš u brzdy závěr. Je to tlačítko na pultu vpravo u klíče řízení a s nalezením ti pomůže infořádek.

Nebuď puntičkář a poraď . tady nejsme ve škole, protože jestli to diktuje přes Google, tak to nikdy nebude v ažůru. Vím, o čem píšu. Vlastní zkušenost
Za prvé: říká se tomu slušnost, esli teda eště něco takového existuje. A za druhé: existuje spoustu návodů a readme u modelů např, takže i toto se v případě schopnosti číst dá řešit..

Za prvé: říká se tomu slušnost, esli teda eště něco takového existuje. A za druhé: existuje spoustu návodů a readme u modelů např, takže i toto se v případě schopnosti číst dá řešit..

U Vectrona pro ORCZ postupně:
ctrl + b - baterie
ctrl + k - klíč řízení
na displeji u vlaječky vybereš napájecí systém - default je CZ střídavina
podrž P - pantograf (pro volbu který zvednout je třeba opět umět trošku ovládat ten displej, tlačítko funkce)
podrž O - hlavní vypínač
shift + c - kompresor
po nafoukání vzduchu připravíš mirel a můžeš vyrazit. Snad jsem na nic nezapomněl. ;)

A pak vlastně ještě zruš u brzdy závěr. Je to tlačítko na pultu vpravo u klíče řízení a s nalezením ti pomůže infořádek.
Navolil jsem si na displeji zberač přední a držím p víc jak 15 s a nic zberač nejde nahoru

Tak v tom případě, jestli používáš ORCZ a Vectrony rovněž pro ORCZ, tak netuším, kde je problém. Hrou to nebude. Teď jsem zkusil můj postup až po to, cos teď popisoval že nejde a sběrač letěl vzhůru... :oops:

Back
Nahoře