Marek krejčí
Začátečník
Nevíte proč když zapnu open rails cz/sk z vectronem tak ho mám sice nahozený mirel taky ale když dám výkon tak my to dá 1% vic ne a ani to nejede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrý den, prosím vás pro začátek..Nevíte proč když zapnu open rails cz/sk z vectronem tak ho mám sice nahozený mirel taky ale když dám výkon tak my to dá 1% vic ne a ani to nejede
Nebuď puntičkář a poraď . tady nejsme ve škole, protože jestli to diktuje přes Google, tak to nikdy nebude v ažůru. Vím, o čem píšu. Vlastní zkušenostDobrý den, prosím vás pro začátek..
S/z vectronem, dopiluj češtinu pak to zkus znova..
Úplně stejně my to teď děláStejný problém jsem měl i já. A jakmile jsem zadal příkaz k jízdě tak mi to najelo na 1% a rozeznel se MIREL
Nevíte jak to vyřešit ?Stejný problém jsem měl i já. A jakmile jsem zadal příkaz k jízdě tak mi to najelo na 1% a rozeznel se MIREL
Ano zkoušel dávám A a nic se neděje pak dám D mam 1% a nicZkoušel si stáhnout výkon až do brždění EDB a pak znova "nahoru" do výkonu? Určité situace se musí řešit odblokováním pák
A není při defaultně zapnutém vectronu aktivní AFB? Já sám netuším, protože si téměř pokaždé startuju a nahazuju loko sám. Tím taky vím co jsem si zapnul a co ne...Ano zkoušel dávám A a nic se neděje pak dám D mam 1% a nic
A není při defaultně zapnutém vectronu aktivní AFB? Já sám netuším, protože si téměř pokaždé startuju a nahazuju loko sám. Tím taky vím co jsem si zapnul a co ne...![]()
Jak to poznám ?A není při defaultně zapnutém vectronu aktivní AFB? Já sám netuším, protože si téměř pokaždé startuju a nahazuju loko sám. Tím taky vím co jsem si zapnul a co ne...![]()
Dobrá proč tedy mužů dávát výkon jen na 1% ? Nebo jak rozjezdu mašinu ?Teď jsem to sám zkusil. AFB defaultně zapnuté není. Jinak to jde najít na tom pravém displeji v kabině pomocí myši.
Za prvé: říká se tomu slušnost, esli teda eště něco takového existuje. A za druhé: existuje spoustu návodů a readme u modelů např, takže i toto se v případě schopnosti číst dá řešit..Nebuď puntičkář a poraď . tady nejsme ve škole, protože jestli to diktuje přes Google, tak to nikdy nebude v ažůru. Vím, o čem píšu. Vlastní zkušenost
Za prvé: říká se tomu slušnost, esli teda eště něco takového existuje. A za druhé: existuje spoustu návodů a readme u modelů např, takže i toto se v případě schopnosti číst dá řešit..
Navolil jsem si na displeji zberač přední a držím p víc jak 15 s a nic zberač nejde nahoruU Vectrona pro ORCZ postupně:
ctrl + b - baterie
ctrl + k - klíč řízení
na displeji u vlaječky vybereš napájecí systém - default je CZ střídavina
podrž P - pantograf (pro volbu který zvednout je třeba opět umět trošku ovládat ten displej, tlačítko funkce)
podrž O - hlavní vypínač
shift + c - kompresor
po nafoukání vzduchu připravíš mirel a můžeš vyrazit. Snad jsem na nic nezapomněl.
A pak vlastně ještě zruš u brzdy závěr. Je to tlačítko na pultu vpravo u klíče řízení a s nalezením ti pomůže infořádek.