Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Dane, koukám, že tam máš nějaká moderní vozidla o kterých normální smrtelník netuší, že existují.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Které myslíš?Dane, koukám, že tam máš nějaká moderní vozidla o kterých normální smrtelník netuší, že existují.
Super, akorát jsem nenašel donwload, že bych si zapařil nové kousky.Kdo z vás by chtěl nové, plně OR CZ/SK aktivity, koukněte na kanál TraingamerCZ. Chlapi se snaží tvořit pestré a zajímavé aktivity s reálným provozem.

Regioshark? Interpanter. Ale je dobře, že se tomuto někdo věnuje. Ještě by to chtělo flotilu Moravia, všechny odrůdy vín.Které myslíš?
Na stránkách TrainGamerCZ v sekci Download.Super, akorát jsem nenašel donwload, že bych si zapařil nové kousky.
Ahoj. Všechny vozy co jsi jmenoval jsou ke stažení více jak 4 roky zpět, jsou ještě pro MSTS. A to na velmi známých webech.Regioshark? Interpanter. Ale je dobře, že se tomuto někdo věnuje. Ještě by to chtělo flotilu Moravia, všechny odrůdy vín.
Mně ten předchozí odkaz házel na YT.Na stránkách TrainGamerCZ v sekci Download.
Dane, to se nesmí říkat nahlas?A to na velmi známých webech.
Vždyť ti to Dan napsalDane, to se nesmí říkat nahlas?Kde co najdeš? Tady na fóru jsem celkem aktivní a nevšiml jsem si těchto novinek. Asi stárnutím je člověk méně všímavý.
Mimochodem - ty "novinky" jsou z roku 2013 a 2014.... A to na velmi známých webech.
Koukni na web od Pikka a Jardy Skůry.
Regiopanter je jasný. Já myslel, že tam má Dan Interpanter. Ale ten Shark, toho jsem opravdu zaspal. Respektive jsem byl moc zakuklený do stavby tratí.Mimochodem - ty "novinky" jsou z roku 2013 a 2014.
Ono se s ním stejně moc v OR jezdit nedalo a v ORCZ jsem to ani nezkoušel. Už kdysi jsem se tady ptal, jestli by se někdo našel, kdo by jej opravil, když jsem chtěl dělat aktivitu na trati 183. Problém je v tom, že má natvrdo udělaný start klávesou "V" a musí se neustále přeskakovat mezi vozy a startovat, když jsou dvě soupravy, je to naprostá pakárna. Po každým load startovat 4 vozy. Pokud by se někdo našel a Shark opravil pro ORCZ, byl bych neskutečně rád, aktivity pro něj mám, ale leží na HOD. Zatím jej používám pouze jako AI traffic a i ten se zvukově chová blbě, Shark zastaví a okamžitě vypne zvuky.Regiopanter je jasný. Já myslel, že tam má Dan Interpanter. Ale ten Shark, toho jsem opravdu zaspal. Respektive jsem byl moc zakuklený do stavby tratí.
Náhodná změna počasí v ORCZ v podzim. Změny počasí řídí PC. Když tu aktivitu pojedu znovu, bude úplně jiné. Jinak si v aktivitách dělám počasí sám, ale tady to nechám na volbě hráče, buď pojede za jasného dne, nebo dynamické změny řízené počítačem.Dane, ale co to máš za nečas. To by ani šotouš psa nevyhnal, natož sebe. Ale jinak to máš pěkné. Opravdu.