Open Rails - galerie obrázků a videí

Dane, koukám, že tam máš nějaká moderní vozidla o kterých normální smrtelník netuší, že existují.
Které myslíš?
Kdo z vás by chtěl nové, plně OR CZ/SK aktivity, koukněte na kanál TraingamerCZ. Chlapi se snaží tvořit pestré a zajímavé aktivity s reálným provozem.
Super, akorát jsem nenašel donwload, že bych si zapařil nové kousky.

Zde pokračování Sp101651 z Děčína směr Lysá nad Labem:
LS-NP_041.jpgLS-NP_042.jpgLS-NP_043.jpgLS-NP_044.jpgLS-NP_045.jpgLS-NP_046.jpgLS-NP_047.jpgLS-NP_048.jpgLS-NP_049.jpgLS-NP_050.jpg

Regioshark? Interpanter. Ale je dobře, že se tomuto někdo věnuje. Ještě by to chtělo flotilu Moravia, všechny odrůdy vín.
Ahoj. Všechny vozy co jsi jmenoval jsou ke stažení více jak 4 roky zpět, jsou ještě pro MSTS. A to na velmi známých webech. :-)
Koukni na web od Pikka a Jardy Skůry.

Regiopanter je jasný. Já myslel, že tam má Dan Interpanter. Ale ten Shark, toho jsem opravdu zaspal. Respektive jsem byl moc zakuklený do stavby tratí.
Ono se s ním stejně moc v OR jezdit nedalo a v ORCZ jsem to ani nezkoušel. Už kdysi jsem se tady ptal, jestli by se někdo našel, kdo by jej opravil, když jsem chtěl dělat aktivitu na trati 183. Problém je v tom, že má natvrdo udělaný start klávesou "V" a musí se neustále přeskakovat mezi vozy a startovat, když jsou dvě soupravy, je to naprostá pakárna. Po každým load startovat 4 vozy. Pokud by se někdo našel a Shark opravil pro ORCZ, byl bych neskutečně rád, aktivity pro něj mám, ale leží na HOD. Zatím jej používám pouze jako AI traffic a i ten se zvukově chová blbě, Shark zastaví a okamžitě vypne zvuky.

Sp 101652 Labský Soptík, Lysá nad Labem - Praha Vršovice
LS-NP_061.jpgLS-NP_062.jpgLS-NP_063.jpgLS-NP_064.jpgLS-NP_065.jpg
Čekání na odjezd coby Sv 201650 do ONJ (zde jsem si říkal, že už snad horší pošasí přijít nemůže):
LS-NP_066.jpgLS-NP_067.jpgLS-NP_068.jpgLS-NP_069.jpg
Lv do depa ve Vršovicích opouští ONJ:
LS-NP_070.jpg

LS-NP_071.jpgLS-NP_072.jpg
Čekání na odjezdu do depa Vršovice:
LS-NP_073.jpgLS-NP_074.jpg
Bardotka dotáhla soupravu z ONJ pro Sp 201650 Labský Soptík, pro vlak do Berouna, v jehož čele pojede:
LS-NP_075.jpg
Postrk zatím zbrojí v depu:
LS-NP_076.jpg
Sp 201650 Labský Soptík připraven k odjezdu a fíra má radost, jak se počasí vybírá, zatím netuší co příjde...:
LS-NP_077.jpgLS-NP_078.jpgLS-NP_079.jpgLS-NP_080.jpg

Sp 201650 Labskký Soptík, Praha Vršovice - Beroun:
LS-NP_081.jpgLS-NP_082.jpgLS-NP_083.jpgLS-NP_084.jpgLS-NP_085.jpg
A za chvíli to příšlo, s takovou slotou jsem opravdu nepočítal...
LS-NP_086.jpgLS-NP_087.jpgLS-NP_088.jpgLS-NP_089.jpgLS-NP_090.jpg

Dane, ale co to máš za nečas. To by ani šotouš psa nevyhnal, natož sebe. Ale jinak to máš pěkné. Opravdu.
Náhodná změna počasí v ORCZ v podzim. Změny počasí řídí PC. Když tu aktivitu pojedu znovu, bude úplně jiné. Jinak si v aktivitách dělám počasí sám, ale tady to nechám na volbě hráče, buď pojede za jasného dne, nebo dynamické změny řízené počítačem.

Back
Nahoře