Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

Tak snad dokážu naskinovat nejen Vectrony a mašiny z éry ČSD. :-) Třeba tahle mi dala celkem zabrat.
Eso 363.015-9 ČDC ke stažení u Doda na webu. Jde o lak, který loko obdržela na podzim roku 2021.

3630159.jpg
Přeji všem mnoho odtahaných nákladů a pěknou zábavu.
Za vywebení děkuji Dodovi.

Tak snad dokážu naskinovat nejen Vectrony a mašiny z éry ČSD. :) Třeba tahle mi dala celkem zabrat.
Eso 363.015-9 ČDC ke stažení u Doda na webu. Jde o lak, který loko obdržela na podzim roku 2021.

Zobrazit přílohu 35841
Přeji všem mnoho odtahaných nákladů a pěknou zábavu.
Za vywebení děkuji Dodovi.
Parádní, moc krásný, ještě by to chtělo časem tu ETCS kabinu s dispeji a bylo by to komplet v TOPu, opět moc děkuji za krásnou mašinku.

Na stránkách msts-rw na Vás čeká dvojice PKPC Vectronů: 370057 banner.jpg370056 banner.jpg

Začátkem roku 2023 obdrželo PKP Cargo dalších 5 lokomotiv Vectron. Ty jsou spolufinancovány z programu Infrastruktura a životní prostředí Fondu soudržnosti a jsou určeny výhradně pro vozbu intermodálních vlaků.

Za pomoc děkuji Dodovi a TSrepaints a za fotky děkuji "Luke07".
Přeji všem pěknou zábavu. ;-)

Piť nepijem, a oči mám ešte relatívne v pohode, no okrem čísiel som neprišiel na žiadny iný rozdiel na tých mašinách, a je to tak že ? Sorry za OT

Piť nepijem, a oči mám ešte relatívne v pohode, no okrem čísiel som neprišiel na žiadny iný rozdiel na tých mašinách, a je to tak že ? Sorry za OT
Ano, fotky byly ještě z doby, než byly mašiny předány PKPC, takže zcela čerstvý lak. :) Jaké rozdíly by jsi tam tedy chtěl? Víc mušek na čele, či víc ošlapaná stupátka? Pokud Ti vadí, že tam rozdíly nejsou, stáhni si jen jeden. Ty rozdílné čísla jsem udělal hlavně pro aktivitáře... ;)

Takže vlastne touto logikou, si z 163.098 môžem urobiť všetky 163 ktoré sú po laku N2 ? Aj vlastne všetko čo je po laku, môže byť hocičo že?... Takto to mám chápať ? Už som si to všimol pri 743 od PCI, že tam asi bolo "prilepené" logo...

Takže vlastne touto logikou, si z 163.098 môžem urobiť všetky 163 ktoré sú po laku N2 ? Aj vlastne všetko čo je po laku, môže byť hocičo že?... Takto to mám chápať ? Už som si to všimol pri 743 od PCI, že tam asi bolo "prilepené" logo...
Už jsem ti to jednou vysvětloval. ;) Dělej své skiny jak uznáš za vhodné, klidně jen přepisuj čísla. U toho PKPC 193.743 v reálu taky jen přilepili logo PKPC, tak v čem je problém, že jsem takto postupoval i při skinování? Proč bych měl znova skinovat celou mašinu?
Zde jsem udělal dvě mašiny, protože stačilo přepsat pár čísel, jelikož lak byl nový. A tyhle mašinky častou jezdí ve dvou, jedna jako nečinná, tak proč aktivitářům nedat možnost tam dát dvě s různým číslem? Až budou fotky na špinavou, naskinuju špinavou.
Nechápu s čím máš problém? :)

PS: Původně jsem chtěl udělat dokonce 3 mašiny. No ještě že jsem to neudělal, to by ti rupla cévka... :D

Takže vlastne touto logikou, si z 163.098 môžem urobiť všetky 163 ktoré sú po laku N2 ? Aj vlastne všetko čo je po laku, môže byť hocičo že?... Takto to mám chápať ? Už som si to všimol pri 743 od PCI, že tam asi bolo "prilepené" logo

ty se laskavě už tady uklidni. Až vydáš aspoň jeden skin, který kvalitou bude šahat aspoň po kotníky těm od Lukeho, tak pak se ozvi.

Kvalitou, no, už si nebudem dávať servítky pred ústa. Čelné textúry na posledných Vectornoch sú rovnaké, len majú inú farbu, narážam na ten "mastný flek" v rohu okien. To že nesedia niektoré prechody tiež pominiem. No ozývám sa teraz, koľko krát som napísal už, že tie skiny ktoré som vydal začiatok roka, boli prvé, a že chýb som si vedomý a dávám si už pozor. Prečo by som mal niečo vydávať? Že by prišli len narážky na kvalitu, alebo niečo ? DeadFish sa na to vykašľal vymazal všetko z OR súvisiace vrátane celej fotodokumentácie cca 300-400 GB , a je mu dobře... Ale jasné chápem, radšej sa budeme chváliť dookola, a do kruhu nevezmeme nikoho iného... Chcel som vydať 075 aj 098, ktoré sú už hotové, aj skontrolované od dlhodobo skúseného človeka. Ak môžem dať odporúčanie, Lukyn, používaj DDS, zaberie menej miesta a ušetrí čas exportom priamo z PS... Ale niekto EGOistickejši spraví lepšie, maľované, s prepísaným číslom...

Naposled editoval moderátor:
Děkuji za radu, na DDS už jsem přešel u předchozího stroje, díky Dodovi. U těch PKPC jsem na to zapomněl.

Jinak nechápu proč furt dokola jedeš tu stejnou písničku "ublíženého tvůrce" viz: "Prečo by som mal niečo vydávať?" a "Chcel som vydať 075 aj 098, ktoré sú už hotové..."?? Tobě vadí, že jsme tě nevzali "do kruhu", jak píšeš? Ale to přece není až tak o kvalitě tvorby, ale spíš o chování a přístupu. A tímhle fňukáním si uznání nevysloužíš.

Pravda, na tvou prvotní tvorbu se snesla vlna kritiky a sám jsi uznal, že oprávněná. V dobré víře jsem ti pak soukromě psal rady a upozornil na chyby, které jsi udělal. Dokonce jsem ti poslal přímo screeny s chybama, aby si je mohl opravit. A udělal jsi to? Teď jsem koukal, že dodnes ne.
Raději začneš hledat chyby u druhých, tomu říkám charakter. Pak se nediv, že jsi tu tak "oblíbený".

Upřímně nevím, co máš na mysli tím, že " Čelné textúry na posledných Vectornoch sú rovnaké, len majú inú farbu, narážam na ten "mastný flek" v rohu okien." Už jsem 2x psal, že ten druhý skin je klon s jiným číslem, protože ty mašiny byly v tu chvíli naprosto identické. A proč jsem to udělal, jsem vysvětloval taky.
A pokud ti přijde, že nesedí nějaké přechody, jak píšeš, pošli mi na messenger screen, jako tehdy já tobě a zkusím to opravit, děkuji.

Jinak ta tvá poznámka na konci tvého elaborátu, psaná zcela titěrným a vybledlým písmem, to je tvé "sub-scriptio" či nějaký vzkaz "ad rem"?

Back
Nahoře