Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Model šel rychleji, jen jsem asi půl hoďky upravoval fotky na textury. Horší bylo přizpůsobit to nádraží. Jestli máš lepší fotky, tak pošli.za pár hodin

Vygenerováno tam mám, ale jestli na to dojde, tak to až budou koleje na Sudkreuz v Berlíně. Jinak hrozí, že se vybijí baterky, kdyby člověk odskakoval jinam od hlavní osy. Tudy stejně žádný vlak z Prahy nejezdí. Ale udělal jsem tu strašidelnou zkratku před halou Neustadt. Existuje nějaké video a přes ten malý ranžír to vypadá vybombardovaně jako po válce. Sjízdná je snad jej jedna kolej. Tam snad směřovala i kolej od depa, ale část už přeťala silnice.tak by nesměl chybět Dresden-Friedrichstadt neboli ranžír v Dráždanech

Poděkování Alcaponemu, dodal mi i vlaky které budou potřeba pro traffic. Kdysi dělal aktivitu pro 321. Jestli někdo má consisty, bylo by dobré nedělat duplicity, když se jedná o ucelené soupravy.
Dotaz na Icika. Kdysi dal na ulozto ty stříbrné dráty TV, které vypadají líp. Ale já zapomněl, který je to soubor, abych jej dal do aktualizace. Tedy toto TV mám jen doma. Stačí mi jen název. Děkuji.
Zobrazit přílohu 37414
Zobrazit přílohu 37415
Ahoj Zbyňku, měly by to býtPoděkování Alcaponemu, dodal mi i vlaky které budou potřeba pro traffic. Kdysi dělal aktivitu pro 321. Jestli někdo má consisty, bylo by dobré nedělat duplicity, když se jedná o ucelené soupravy.
Dotaz na Icika. Kdysi dal na ulozto ty stříbrné dráty TV, které vypadají líp. Ale já zapomněl, který je to soubor, abych jej dal do aktualizace. Tedy toto TV mám jen doma. Stačí mi jen název. Děkuji.
Haha. Já vím Bohumile, já vím. Proto nyní dělám všechny modely na textury 2048x2048. Ale pak zapomeňte na MSTS. V Openrails to jede krásně, ale včera jsem dělal test v MSTS kvůli zapomenutým nočním texturám, na které je MSTS alergický, jízda skrz Dresden. A to byla dobrá škubatura, nehledě k tomu, že jsem jel často na děravých kolejích, protože mnohé zdi se nenačetly a Dresden HBF byl kabriolet bez střechy.mohl bych se přimluvit u správy budov SŽ za krátké pozastavení a revizi na některých prvopočátkových zastávkách mezi