...tam jsem pak začal zápasit s posuny.
Dvacko, já to prostě nechápu proč?! Sám děláš aktivity, tak víš o řčem píšu.
1. Událost na pozici 3 za sebou a poslední se překrává a má zadáno po zastavení.
2. Všechny tyto události mají aktivaci 1, takže jsou natvrdo zadané a ORCZ by je měl zobrazit bezpečně vždy při najetí na ně a tu poslední po zastavení. Nemá zde vliv ani revers a otáčení soupravy, bo na něj jeděš až po odvěšení vozů.
A - Tak nevím, buď se ORCZ nechová na všech PC korektně a když nestíhá comp, nezobrazí událost a to by byl velký problém.
B - Nebo má na to vliv includovaná mašina, která prostě událost nezabere, nebo nevím, to vařím z vody. A to v obou bodech A i B.
Mně se všechny události zobrazily v pořádku, ještě se zeptám, použil jsi přiložený soubor pro loko hráče? Ta jsoz Inc právě v podsložce.
jen do Českého brodu a pak stůj a stůj a pořád stůj vedle na koleji stojí ňáká pára ta má sice volno ale taky pořád stojí.Neví někdo kde je chyba?Nebo co dělám nebo jsem udělal špatně??
A tomuhle už nerozumím vůbec, ta pára jede po vedlejší koleji, jako zvláštní vlak, v čele 464.0 a ma prdeli Bardotka. Nemá ho nic blokovat, takže nemůře ani stát na volno. Křižuješ jen s RailJetem, nebo tak něco, uřž nevím. Zkus dát volný pohled a jeď směrem k raze, jestli ti nestojí na prostřední koridorové koleji nějaký vlak. ale zase i dybyjsi jel pozdě, tak jen ten vlak nevykřižuješ, to by jsi musel jet kur.a pozdě, v kolik jsi v Brodě oproti sešiťáku u aktivity? Já tam byl včas. A jestli ORCZ při nestíhání protahuje jízdní doby, tak jsme zpět v MSTS a celá tvorba aktivit jde do pr....
Nevím kluci, já to jel XX krát a dojel jsem vždy do konce, se vším všudy a to už nemám bůhví jaký comp. Ale příčiny bych rád věděl, ona tahle aktivita je třeba víc, jak čtvrt roku práce. Fakt nevím a tohle mně fakt sere.