Ještě jednou k Ex 544 Hutník

ivořidič

Pokladník
Zdravím všechny spolufandy atd.Měl bych skromný dotaz na ty kdo už se pokoušeli projet nebo projeli EX 544 od Dana na trati 321.Mi se podařilo dojet jen do Českého brodu a pak stůj a stůj a pořád stůj vedle na koleji stojí ňáká pára ta má sice volno ale taky pořád stojí.Neví někdo kde je chyba?Nebo co dělám nebo jsem udělal špatně??

Ahoj, možná jedeš pomalu. Já jsem páru předjel a dostal se až do Prahy, tam jsem pak začal zápasit s posuny.

...tam jsem pak začal zápasit s posuny.
Dvacko, já to prostě nechápu proč?! Sám děláš aktivity, tak víš o řčem píšu.
1. Událost na pozici 3 za sebou a poslední se překrává a má zadáno po zastavení.
2. Všechny tyto události mají aktivaci 1, takže jsou natvrdo zadané a ORCZ by je měl zobrazit bezpečně vždy při najetí na ně a tu poslední po zastavení. Nemá zde vliv ani revers a otáčení soupravy, bo na něj jeděš až po odvěšení vozů.

A - Tak nevím, buď se ORCZ nechová na všech PC korektně a když nestíhá comp, nezobrazí událost a to by byl velký problém.
B - Nebo má na to vliv includovaná mašina, která prostě událost nezabere, nebo nevím, to vařím z vody. A to v obou bodech A i B.

Mně se všechny události zobrazily v pořádku, ještě se zeptám, použil jsi přiložený soubor pro loko hráče? Ta jsoz Inc právě v podsložce.

jen do Českého brodu a pak stůj a stůj a pořád stůj vedle na koleji stojí ňáká pára ta má sice volno ale taky pořád stojí.Neví někdo kde je chyba?Nebo co dělám nebo jsem udělal špatně??
A tomuhle už nerozumím vůbec, ta pára jede po vedlejší koleji, jako zvláštní vlak, v čele 464.0 a ma prdeli Bardotka. Nemá ho nic blokovat, takže nemůře ani stát na volno. Křižuješ jen s RailJetem, nebo tak něco, uřž nevím. Zkus dát volný pohled a jeď směrem k raze, jestli ti nestojí na prostřední koridorové koleji nějaký vlak. ale zase i dybyjsi jel pozdě, tak jen ten vlak nevykřižuješ, to by jsi musel jet kur.a pozdě, v kolik jsi v Brodě oproti sešiťáku u aktivity? Já tam byl včas. A jestli ORCZ při nestíhání protahuje jízdní doby, tak jsme zpět v MSTS a celá tvorba aktivit jde do pr....

Nevím kluci, já to jel XX krát a dojel jsem vždy do konce, se vším všudy a to už nemám bůhví jaký comp. Ale příčiny bych rád věděl, ona tahle aktivita je třeba víc, jak čtvrt roku práce. Fakt nevím a tohle mně fakt sere.

Pánové moc díky za vaše odpovědi ale dřív jsem nestihl odpovědět.Jedu skoro přesně podle sjř ,odjezd z Pardubic tak jak má být příjezd do ČB ve 9.13 a má být 9.14 takže ještě s náskokem a pořád nic ale jak píše Dan ta souprava s tou párou nemá asi jeden vagon a postrkovou Bardotku ona tam sice brblá ale není tam i podle kontroly F7 takže asi tam bude ten zakopaný pes.Má volno ale jelikož souprva není celá tak prostě neodjede a tím brzdí i vlak hráče jestli to tak dobře dedukuju (jsem jen učeň takže píšu jen doměnky).Když jsem provedl kontrolu trainsetů tak tam nic broken neukazuje že by chybělo.Doplnil bych to ale nevím jak se ta pára jmenuje?Jinak ještě bych mohl zkusit to celé odinstalovat a nahrát znova.V každém případě moc dík za info fšem

Zdravím - k tomu Hutníku: souprava by měla být označena "dan_321_ex544_hist_Nzm-PHA_M.con" a měla by vypadat nějak takto:
hist ČSD 464-101.jpg
Upozorňuji, že je pravděpodobné, že jsem některé vozy Bai mohl nahradit a v originále mohly být použity jiné vozy. Jisté je, že šlo o Bai-ky.
Tak snad to pomůže...

Nahradil jsi špatně. :-) Jde sice o Bai, ale ty s pozdějším označením Bhm, Bh a jsou u Josefa, můj skin na Demův Bh.

Jinak teď mám záchvat smíchu, dobrý překlep tam mám: "koko_k_R768", asi vezou papání.

Nahradil jsi špatně. :) Jde sice o Bai, ale ty s pozdějším označením Bhm, Bh a jsou u Josefa, můj skin na Demův Bh.

Jinak teď mám záchvat smíchu, dobrý překlep tam mám: "koko_k_R768", asi vezou papání.
Danku moc dík hlavně že vím jak se ta souprava jmenuje.Když tak vagony nahradím něčím podobným kdyby v té soupravě chyběli ať může z tobo ČB vymajznout.Zrovna jsem to nainstaloval znova a kontroluju přes trainset co tam chybí a je toho požehnaně ale dá se to měj se fajn

Zdravím - k tomu Hutníku: souprava by měla být označena "dan_321_ex544_hist_Nzm-PHA_M.con" a měla by vypadat nějak takto:
Zobrazit přílohu 37979
Upozorňuji, že je pravděpodobné, že jsem některé vozy Bai mohl nahradit a v originále mohly být použity jiné vozy. Jisté je, že šlo o Bai-ky.
Tak snad to pomůže...
Díky za info taky napsal jsem to i Danovi.Když jsem to nainstaloval podruhé tak je tam ta souprava celá podle toho jak jsi mi poslal ten vzorek ještě jednou dík.Ivoš

Pánové moc dík za asi dobré rady ale udělal jsem následující odninstaloval akt. Ex 544 znova nainstaloval,provedl kontrolu chybějících consistů,doplnil,zkontroloval zejménu tu posranou soupravu hist_NZM-PHA_M. Vše v naprostém pořádku a přesto když přijedu do ČB tak tam ta pára stojí zase a zase nekompletní takže stůj a dojel jsem asi víte kde.Nemáte někdo tušení kde by mohla být chyba?Předem dík všem

Já to projel. Možná díky tomu, že jsem nahradil Bai/Bhm starými Bai-kami, co jsem měl v trainsetu. To fakt nevím (viz obrázek u příspěvku 8).

Možná je to blbý nápad ale když bych celou tu soupravu odstranil z consisitu??Tak ale asi stejně by tam něco zůstalo sice prázdné ale nevím?? To by se muselo dát pryč někde jinde?Jen dedukuju jsem učeň takže mne opravte!Nebo ji třeba nahradit nějakou jinou soupravou???

Souprava se ti musí normálně v ORCZ zobrazit, pokud nemáš ty někde chybu. Tyhle vozy mám vytestované v aktivitách. Normálně jedou. Je někde chyba u tebe, kde netuším.

Danku je to možné nebo spíš určitě je chyba asi ve mne ale kde?Náhráno to mám klasicky,celé jsou to zkontroloval v trainsetu a doplnil chybějící consisty ještě jednou zkontroloval a nic nechybělo včetně té parní soupravy tak nevím???Zkusím tu soupravu nahradit něčím jiným třeba nějakým nákladem či co.

Danku je to možné nebo spíš určitě je chyba asi ve mne ale kde?Náhráno to mám klasicky,celé jsou to zkontroloval v trainsetu a doplnil chybějící consisty ještě jednou zkontroloval a nic nechybělo včetně té parní soupravy tak nevím???Zkusím tu soupravu nahradit něčím jiným třeba nějakým nákladem či co.
Ivo, máš e-mail.Podle mne tam je v soupravě chyba.

Back
Nahoře