CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Icik: Skúsil som to od posledného Save znova a podarilo sa mi bez problémov obehnúť súpravu. Ale stanovište 1 bolo stále kaput. Ale potom to celé začalo blbnúť, rýchlostný limit zrazu 40 miesto 90, a po rozjazde z Lovosíc na vectrone, a pár stovák metroch vypadne trakcia a vlak vykoľají a podobne. To sa dá asi zopakovať len prejdením tej Zbyňkovej aktivity z Drážďan do Prahy.

Hrát aktivitu se mi zrovna nechce. :( To je moc velký žrout času.

Byl by někdo ochotný vyzkoušet aktivitu v OR CZ/SK? Třeba se to bude chovat dobře. :)

No veď to tu píšem, že to bola zrejme aktivita pre MSTS s ktorou by ORCZ nemal mať problém. Ja si doma tiež robím aktivity v AE MSTS a potom ich hrám v ORCZ.

Keďže bola aktivita vo formáte apk, tak som myslel že je robená v AE MSTS a tým pádom funkčná v ORCZ
Funkční bude, ale musíš mít i vozidla pro ORCZSK.
že to bola zrejme aktivita pre MSTS
Aktivity sice vytvářím v MSTS editoru, ale v MSTS se hrát nedají, protože jednak například Vectrony MSTS neumí a také by nezvládl takový provoz vlaků kolem. Ten má problém jízdou skrz Drážďany už ve volné jízdě načíst všechny objekty a několikrát vlak jede po kolejích bez náspu vzduchem. Ale to už tady plevelíme. Spíš jednoduchá otázka. V ORCZ tato aktivita jede bez problémů?

No veď to tu píšem, že to bola zrejme aktivita pre MSTS s ktorou by ORCZ nemal mať problém. Ja si doma tiež robím aktivity v AE MSTS a potom ich hrám v ORCZ.
To já taky, všchny aktivity tvořím v AE MSTS, to jsme se nepochopili, rozbalování APK bez instalace MSTS a některé vidle s tím mají potíže.

V ORCZ tato aktivita jede bez problémů?
Až do tých Žernosekú ( snáď som to napísal správne ) to bolo bez problémov , potom sa to začalo srať po nabehnutí na diesel a až sa úplne zosypalo po odjazde z Lovosíc, kam som musel prísť na zadnom stanovišti 754, lebo predné nešlo zapnúť :)

Já jsem jen spustil aktivitu, která je v poslední aktualizaci od Zbyňka. Ale chybí tam ta souprava con a možná i něco dalšího. Zkrátka ta aktivita v aktualizaci BP není kompletní.

Tenhle con by měl být z trainsetu BP.
A to je přesně ono, Zbyněk prostě jede "po svém". Kdysi na slezině se dohodlo, aby se consisty navzájem třeba nepřebíjely, že si autor aktivity vždy označí svoje consisty, aby nebyl problém. Ale ono je to jedno, pokud rozbalím APK, con tam být stejně musí. Pokud to je ve slložkách, je to věc jiná. A porpo k tomu značení con. Bylo pravidlem psát:
1. autor, 2 trať, 3. název (zkratka) komkrétní aktivity a pak jakákoliv název. Příklad:
"dan_bp_os5060_Os5060"

A v životě se vám pak nemůže stát, že se třeba názvy pobijou, přepíšou z jiné aktivity a tak podobně. A navíc, ono si aktivitáři upravuem i někdy rychlost v consist zápisu a tak podobně. To už s tím ale nesouvicí, pokud ovšem hráč nepřesedá do AI vlaku, tam je to taky někdy důležité.

Zbyněk prostě jede "po svém".
Dane, zapomněl jsi, že nějaké ucelené soupravy jako panťáky, pendolina, railjety, a podobné je nesmysl dělat s nějakými přednázvy jako dan. :) Je to naprostý nesmysl, aby stejná souprava měla 500 variací pod jiným názvem. Chlapi, vy všichni potřebujete odbornou slezinu jako sůl. Tedy včetně mě. A tam si vše vyjasníme a ne že nějaký Zbyněk v tom dělá bordel. :) Já si myslím to samé. Protože každý si o sobě myslíme, že máme to nejlogičtější značení. A opravdu si to jenom myslíme. Však tohle se tenkrát domlouvalo na první slezině a stejně si hodně lidí jelo po svém.

Zkrátka ta aktivita v aktualizaci BP není kompletní.
Opravdu kompletní byla. Bohužel vše bylo s aktualizací trati. Ale i tak, každý v aktualizaci najde ve složce Activities i zabalenou aktivitu v apk. Tedy i kdyby něco vypadlo, tak z apk je to kompletní. A že zrovna ty jsi si toho nevšiml? :) Ale chápu. Já toho také hodně přehlédnu, když jsem myšlenkami ve své práci. :)

Složky s aktivitou opravdu neprocházím. Mít kompletní soubory con, Zbyňku, považuji za naprostý fundament ke každé aktivitě. I kdybych si měl potom chybějící vozidla nahradit. Jenže bez con nemám co nahrazovat.;)

Back
Nahoře