TheMortyCZ
Začátečník
Zdravím, model ČD 650 mi v Open Rails CZ/SK nejde odbrzdit. Když dám brzdu do odbrždovací polohy, tlak zůstane stejný. Nevíte co s tím?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Treba mať na to ladenieZdravím, model ČD 650 mi v Open Rails CZ/SK nejde odbrzdit. Když dám brzdu do odbrždovací polohy, tlak zůstane stejný. Nevíte co s tím?
Na druhém stanovišti je v jaké poloze? Dej ji do závěru.Zdravím, model ČD 650 mi v Open Rails CZ/SK nejde odbrzdit. Když dám brzdu do odbrždovací polohy, tlak zůstane stejný. Nevíte co s tím?
Bohužel bez výsledku. @RušňovodičPD má pravdu, ale i přesto že jsem si tam do engu nakopíroval věci z readme na msts-rw.cz tak to stále nefunguje.Na druhém stanovišti je v jaké poloze? Dej ji do závěru.
Z jednej kabíny urob dve - skopíruj (preznač si 380 trebárs na 650). A potom si pre každú daj správnu polohu. Samozrejme preznač si aj odkaz na kabínu.No on je problém, že kabina je pro 380tku, která je jinak dlouhá než Panter a tou pozicí ti zase nebude sedět kabina v Mesounu.