Trať ŽSR 160

Já bych se prosím vás zeptal, složka Track_B (kolejivo) není součást balení.
V editoru je kolejivo viditelné.
Ve hře též, ale nejsou zvuky jízdy po kolejích.
Když jsem zkusil jinou trať (BP, 321,...zvuky jízdy po kolejích jsou).
Kde bude problém v ŽSR160?

Problém bude asi v tom, že trať nemá na každých 200m ozvučenie ,,chodu koľají", taktiež nemá lietajúce UFO, lietadlá a Boh vie čo ešte. :D

Problém bude asi v tom, že trať nemá na každých 200m ozvučenie ,,chodu koľají", taktiež nemá lietajúce UFO, lietadlá a Boh vie čo ešte. :D
Nemá UFO, letadla a tak se bude jezdit jako s Vlakem duchů, nebo já to mám pochopit?
Protože jediné co je slyšet je motor HV, to asi nebude to pravé ořechové.
Napsal jsi to stylem, jako by to snad to „ticho“ bylo v pořádku :D.
To je asi jako kdybych hrál střílečku bezezbraní ... :O

A v čem je tedy problém?
Ten problém, který jsem napsal, jsi smazal.
Je hned za slovem „též“ ;)
Proč jsi zbytek smazal, to nevím.

Protože jsem se ptal v čem je problém, když chybí složka Track_B a přitom v editoru i ve hře je kolejivo viditelné. :rolleyes:
To nebyla ale má otázka. Ono to pokračuje, víš?
Já potřebuji zjistit, proč nejsou za jízdy zvuky kolejiva, viz.má otázka a ty mi odpovídáš otázkou úplně na něco jiného.
To snad musíš dělat schválně, nebo já nevím :)
Ale abych uspokojil tvoji potřebu, tak ti odpovím. I při absenci složky Track_B kolejivo nechybí a já v tom problém nevidím.
Spokojen?

Protože je tam autor na koleje asi nenainstaloval. V tom není celkem nic k nepochopení. Ty zvuky nejsou součást kolejiva. Ty tam musí každý autor své tratě nainstalovat a zapsat, jaký konkrétní zvuk má být slyšet. Hast du mich gut verstanden?
To je alespoň odpověď :)
Tedy, třeba snad někdy autor ty zvuky nainstaluje a zapíše :)
Tohle jsem třeba nevěděl, jak to funguje.
Děkuji za vysvětlenou. :)

To nebyla ale má otázka. Ono to pokračuje, víš?
Já potřebuji zjistit, proč nejsou za jízdy zvuky kolejiva, viz.má otázka a ty mi odpovídáš otázkou úplně na něco jiného.
To snad musíš dělat schválně, nebo já nevím :)
Ale abych uspokojil tvoji potřebu, tak ti odpovím. I při absenci složky Track_B kolejivo nechybí a já v tom problém nevidím.
Spokojen?
Tak proč píšeš takový krávoviny že chybí nějaká složka, když ani nevíš jestli tam má být?
Na otázku ohledně zvuků jsi dostal odpověď přímo od autora trati.

Tak proč píšeš takový krávoviny že chybí nějaká složka, když ani nevíš jestli tam má být?
Na otázku ohledně zvuků jsi dostal odpověď přímo od autora trati.
No protože je to u mne první případ, kdy trať nemá svoje „Track_B“.
Každou trať kterou mám, disponuji složkou kolejiva.
A tedy mě to přišlo divné, ale kolej tam byla. To nebyla ale má otázka.
Otázka směřovala na zvuky, což ty jsi ignoroval a raději ses věnoval něčemu jinému, v čemž jsem v záplavě tvého nepochopení nepostřehl odpověď autora. Nevadí...
Už jen kolik zpráv jsi napsal a ani jednou jsi neodpověděl na otázku o zvucích i když jsem se 1x zeptal a jasně.
Odpověď mi napsal až Fana Staněk.

Tím uzavírám otázku na téma: zvuky kolejí
Děkuji.

Co se týká složky Track_B, ta není součástí žádné tratě (krom TBP a 321 při instalaci z CD nebo Flash disku). Ta je společná pro všechny tratě. Takže pokud ji autor k trati nedodal, počítá s tím, že pokud už máš nějaké jiné tratě, máš i tuto složku. Ikdyž je tam jistá diference, protože tato složka k trati 321 není tak "bohatá", a nějaké kolejivo, které je součástí např. 323, neobsahuje, a i přes vlastnictví této složky se tam místy jezdilo po trávě. Tak jsem to vyřešil doplněním ze složky TBP a bylo po problému. A pokud autor použije ještě jiné kolejivo, které tato složka neobsahuje, do aktualizace dá většinou jen to kolejivo, které by tam chybělo. Výjimkou jsou jen ty instalalační disky kompletní tratě, jak jsem psal výše.

To je alespoň odpověď :)
Tedy, třeba snad někdy autor ty zvuky nainstaluje a zapíše :)
Tohle jsem třeba nevěděl, jak to funguje.
Děkuji za vysvětlenou. :)
Trať má ešte svoje ,,muchy", konkrétne ozvučenie trate bolo to posledné načo som myslel. :) Vyhodil som ju von aby sa to prešlo, okomentovalo, skritizovalo.
Global je k trati, tak netuším že či pôjde aj s ostatnými traťami, každá má svoj, ak chce niekto mastiť BP, 321 a ja neviem čo tak to asi nepôjde, a dľa môjho názoru ,,UniGlobal" nevyrieši všetko. Skrátka dám si zvlášť zložku a idem.
P.S. Pardón za ,,divné" odpovede ale ja osobne som človek čo si robí skoro zo všetkého (). :D

Složku "Track_B" využívá již klasicky trať BP, kde byla zavedena jako samostatná již před řadou let a musí být součástí instalace MSTS nebo profilu OR vedle příslušné Routes, Global atd.
Složku Track_B v sobě obsahují Globaly tratí 310, 183 a ŽSR (tedy z těch tratí, které mám, mohou být i jinde). Jak to mají "ošetřené" autoři jiných tratí, nevím a je mi to celkem jedno. Vše v systému profilů v OR funguje, jak má. Nikde jsem se nesetkal s chybějícím kolejivem. Když ovšem Track_B nějakým způsobem "zneviditelním", některé kolejivo chybí, samozřejmě. Jako příklad uvedu Děčín na BP.
Prostým porovnáním jsou tyto "globální" Track_B očesané co do obsahu (rozsahu), liší se i v souborech *.SD.

A už jste tu trať někdo projel? Nebo řešíte jen "pravopis". Ten člověk si s tím dal určitě hodně práce a je jen pranýřován za Global a Track_B. :)
Nevidím tu žádné fotky od uživatelů.

Back
Nahoře