Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Myslím, že ví. A proto ho přibalil k trati. A když se Meda zeptal, zda lze použít i jiný global... Tak mu nic jiného než odzkoušení nepomůže...Takže autor trati neví, co má vlastně za global?
Problém bude asi v tom, že trať nemá na každých 200m ozvučenie ,,chodu koľají", taktiež nemá lietajúce UFO, lietadlá a Boh vie čo ešte.Já bych se prosím vás zeptal, složka Track_B (kolejivo) není součást balení.
V editoru je kolejivo viditelné.
Ve hře též, ale nejsou zvuky jízdy po kolejích.
Když jsem zkusil jinou trať (BP, 321,...zvuky jízdy po kolejích jsou).
Kde bude problém v ŽSR160?
Pravda. 10.3GB trať, se složkami Global,... 10.42GB...15GB, to asi také používáš fototextury. Jinak asi není možné takové velikosti dosáhnout, protože tolik nemá ani celá BP s fototexturami 1024x1024.
A v čem je tedy problém?... složka Track_B (kolejivo) není součást balení.
Ve hře též, ...
Nemá UFO, letadla a tak se bude jezdit jako s Vlakem duchů, nebo já to mám pochopit?Problém bude asi v tom, že trať nemá na každých 200m ozvučenie ,,chodu koľají", taktiež nemá lietajúce UFO, lietadlá a Boh vie čo ešte.![]()
Ten problém, který jsem napsal, jsi smazal.A v čem je tedy problém?
Já bych se prosím vás zeptal, složka Track_B (kolejivo) není součást balení.
Ve hře též, ale nejsou zvuky jízdy po kolejích.
Když jsem zkusil jinou trať (BP, 321,...zvuky jízdy po kolejích jsou).
Kde bude problém v ŽSR160?
Protože jsem se ptal v čem je problém, když chybí složka Track_B a přitom v editoru i ve hře je kolejivo viditelné.... Proč jsi zbytek smazal, to nevím.
To nebyla ale má otázka. Ono to pokračuje, víš?Protože jsem se ptal v čem je problém, když chybí složka Track_B a přitom v editoru i ve hře je kolejivo viditelné.![]()
To je alespoň odpověďProtože je tam autor na koleje asi nenainstaloval. V tom není celkem nic k nepochopení. Ty zvuky nejsou součást kolejiva. Ty tam musí každý autor své tratě nainstalovat a zapsat, jaký konkrétní zvuk má být slyšet. Hast du mich gut verstanden?
Tak proč píšeš takový krávoviny že chybí nějaká složka, když ani nevíš jestli tam má být?To nebyla ale má otázka. Ono to pokračuje, víš?
Já potřebuji zjistit, proč nejsou za jízdy zvuky kolejiva, viz.má otázka a ty mi odpovídáš otázkou úplně na něco jiného.
To snad musíš dělat schválně, nebo já nevím
Ale abych uspokojil tvoji potřebu, tak ti odpovím. I při absenci složky Track_B kolejivo nechybí a já v tom problém nevidím.
Spokojen?
No protože je to u mne první případ, kdy trať nemá svoje „Track_B“.Tak proč píšeš takový krávoviny že chybí nějaká složka, když ani nevíš jestli tam má být?
Na otázku ohledně zvuků jsi dostal odpověď přímo od autora trati.
Trať má ešte svoje ,,muchy", konkrétne ozvučenie trate bolo to posledné načo som myslel.To je alespoň odpověď
Tedy, třeba snad někdy autor ty zvuky nainstaluje a zapíše
Tohle jsem třeba nevěděl, jak to funguje.
Děkuji za vysvětlenou.![]()
Tyto globaly - tedy vše co vychází z XTracks (teď si nepamatuji jak je to u gl. 321) složku Track_B neobsahují a nepotřebují! Je nutná pouze k Global_BP.... Složku Track_B v sobě obsahují Globaly tratí 310, 183 a ŽSR ...
Klídek, autora trati tady nikdo nepranýřuje.A už jste tu trať někdo projel? Nebo řešíte jen "pravopis". Ten člověk si s tím dal určitě hodně práce a je jen pranýřován za Global a Track_B.
Nevidím tu žádné fotky od uživatelů.