Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Určitě je musel smazat ten program TSRE5. Když jsem se díval na vaše video na youtube, tak tam normálně byly. Určitě to takhle 10 let nebylo.On někdo namítne, však je vše na videu. Umí si kdokoli představit kolik času zabere analýza videa pro kontroly celého úseku? Každé video si musím pustit snad 50x, než se dostaví komplet. A vidíte, to byl i případ této trati 072, kde jsem vycházel z mnoha dostupných videí, tedy různé pohledy a jak píšete, stejně jsem osadil návěstidlo, které neexistuje. Vždyť jsem měl před sebou i plánky stanic. A to mne pranýřuje Deterio, že podle videí mám osazovat správné typy šraňků.![]()
![]()
To bych už musel být úplný šílenec, který žije jen pro tento projekt tratí. Nechte mne trochu vydejchat.
ten samý případ. Také jsem osazoval podle tehdejších plánků a možná také něco přehlédl. Jsem jenom člověk a opravdu se máte ozývat hned po vydání a ne až po 10 a více letech, kdy v reálu je to po různých modernizacích zase úplně jinak. (ale Smíchov se stavěl v dobách MSTS, kdy se to nesmělo přehánět s počtem návěstidel, proto je možné, že někde chybí. Ale také je možné, že opravný nástroj TSRE5 některá smazal, jako tomu bylo v nedávné době v Rájci Jestřebí) A já už se pak soustředím na nově budované úseky. I tak jsem pracím pro tuto železniční síť věnoval víc času, než je zdrávo a teď na nějaký čas nechci editor tratí ani vidět. Jestli něco začnu, tak textury s popiskami zastávek a stanic DB. A pak integrace detailů do modelů peronů. Tedy nejprve jen modelování v gmax, ale až se mi bude chtít.
"Má pravdu, předsedo" Byla tam jen předvěst ale bez hlavního návěstidla. Pak následovala další předvěst do Mělníka. Opraveno a dnes nakopíruji aktualizaci znovu.Aby se vědělo, že nekecám.
Když jsem stavěl Smíchov, tak jsem osazoval návěstidla od Jirky Poláka. Teď když jsem otevřel editor, tak jsou tam nové (už několik let staré) modely návěstidel od Deteria. A jak jsem psal, původní se musely nejprve odebrat, uložit a pak nasázet nové. A ta chybějící jsem asi zapomněl znovu osadit. Stačí když někdo od práce vyruší a pokračuji až za hodinu, například. A na vložená jsem asi zapomněl a model se jen přepsal novým a takto to pak dopadlo. Velice nerad cokoli edituji, vyměňuji, protože tohle jsou pak následky a naprosto zbytečně zkomplikovaný život.Když jsem se díval na vaše video na youtube, tak tam normálně byly.
Schválně jsem si navolil úplně to stejné a funguje bezproblému. Chyba ti odkazuje na "chybu" v lokomotivě. Ne na trati. Stáhni si znovu pack pro Vectron a zkontroluj consist. Zbyněk tam chybu nemá.tak chtěl jsem si zahrát volnou jízdu Berlín HBF sturc -> Praha Holešovice a objevila se chyba
Zobrazit přílohu 39097Zobrazit přílohu 39098
Tohle dal do placu nedávno Icik. Tak jsem takovou trolej aktivoval i v BP.podezřele světlou texturu trolejového drátu.
Neexistuje nějaká možnost, jak ji opět "ztmavit"? Takhle mi chvílemi přijde, jako by tam ani žádná trolej nebyla.Tohle dal do placu nedávno Icik. Tak jsem takovou trolej aktivoval i v BP.

To mi je jasné, já tam taky vedl xx aktivit, bohužel ne takhle. Všude na stůj, klasicky bez ozvučení kl. Tab., což je v OR známka nelinkovaného návěstidla.Dane, ty si myslíš, že si pamatuji, jak jsem to tam před 20 lety pokládal?Ale je možné, že tam bude nějaká kulišárna od cestových/odjezdových návěstidel.