Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No ty vole, tak píšem sťažnosť na voznmajstra nie?Tak som skúsil verziu 1.8.716, z 15 vozňov pri štarte aktivity boli hneď dva s poruchou brzdy. Jeden zostal zabrzdený. Takže nejaké zlepšenie nepozorujem![]()

Ani náhodouUltra na nižší... Zkus to.

Venny, to nemá na aktivitu žádný vliv, jak mám nastavené stíny. Tohld fakt neřeš, ubíráme se jiným směrem. To bude nějaká zrada v dynamickém počasí v ORCZ a zjišťuji, že asi jen v zimě a za hustého sněžení od 0.5 do hodnoty 1. Kdy FPS letí prudce dolů, naopak FPS letí prudce nahoru od 1 - 0.5 a pak drží.Zase to ber tak, že ne každý má GK za 20 litrů a ne každý si ji může dovolit. Takže by to při sestavování aktivity mělo být bráno v potaz.
Je třeba najít kompromis, nedá se nic dělat. Třeba pevně definovat sněžení určité intenzity z předvoleb. Vím, že to není řešení, které bys preferoval, ale jít proti možnostem OR taky nejde do nekonečna.![]()
Ten ulítlý řádek "Zavřít okno" mám taky, i jiných tratí a s jiným designem okna...
Tak menu má zduplé i Venny. Zkusím celý ORCZ smazat a udělat novou aktualizaci.Menu F9 mám taky normálně. Žádné špatné oříznutí.