Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Napíš do vyhľadávača MSTS ConBuilder Download a určite ho nájdeš.Dobrý deň, možem sa spýtať, kde nájdem ConBuilder zadarmo. Na uložo myslím že bol ale uložto je už zrušené. Nemáte ho niekto u seba v PC, že by ste mi ho poslali do SZ? Za rady a príp. poslanie prográmku ďakujem.
Pokud si chceš udělat vlastní consist, můžeš použít i TSRE editor consistuPraveže BP nemám pomôžete mi ho získať
Tady máš návod, jak postupovat.Práve tento maďarský conbuilder mi ide stiahnuť ale mi nejde ho stiahnuť do pc stále mi tam vyhadzuje ERROR ´´Conbuilder´´ is not allowed run on WinNTx.---Setup Aborted. A neviem čo a ako zato sa pýtam o pomoc
Stačí do google napsat TSRE5 conbuilder a hned první odkaz... posílám.Dobrý deň, možem sa spýtať, kde nájdem ConBuilder zadarmo. Na uložo myslím že bol ale uložto je už zrušené. Nemáte ho niekto u seba v PC, že by ste mi ho poslali do SZ? Za rady a príp. poslanie prográmku ďakujem.
www.trainsimulations.net