ConBuilder

JacobMic

Cestující
Dobrý deň, možem sa spýtať, kde nájdem ConBuilder zadarmo. Na uložo myslím že bol ale uložto je už zrušené. Nemáte ho niekto u seba v PC, že by ste mi ho poslali do SZ? Za rady a príp. poslanie prográmku ďakujem.

Kebarko

Provozní technik
Dobrý deň, možem sa spýtať, kde nájdem ConBuilder zadarmo. Na uložo myslím že bol ale uložto je už zrušené. Nemáte ho niekto u seba v PC, že by ste mi ho poslali do SZ? Za rady a príp. poslanie prográmku ďakujem.
Napíš do vyhľadávača MSTS ConBuilder Download a určite ho nájdeš.

JacobMic

Cestující
Nenašiel, bohužiaľ. Nebolo by jednoduchšie mi to poslať? Tiež si do PC nechcem žiaden vírus zaniesť. Už sa mi to jeden raz stalo. Za príp. poslanie ďakujem.

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Pomôžete mi z akej stránky mám stiahnuť conbuilder
Napsal jsem do googlu "ConBuilder" (bez uvozovek). První odkaz sem, druhý na nějaké pochybné stahovací místo a hned třetí odkaz vede kolegům do Maďarska:

obrázek_2024-08-27_161428829.jpeg

Otevře se stránka mstshungary.hu a odkaz je funkční. Zazipovaný soubor lze stáhnout a použít.

Richard 177

Začátečník
Práve tento maďarský conbuilder mi ide stiahnuť ale mi nejde ho stiahnuť do pc stále mi tam vyhadzuje ERROR ´´Conbuilder´´ is not allowed run on WinNTx.---Setup Aborted. A neviem čo a ako zato sa pýtam o pomoc

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Pokud máš BP, tak je od pradávna na každém DVD, tedy pokud stačí starší verze. Ale já tuto používám i ve w11 a žádný problém.

Howky

Průvodčí
Práve tento maďarský conbuilder mi ide stiahnuť ale mi nejde ho stiahnuť do pc stále mi tam vyhadzuje ERROR ´´Conbuilder´´ is not allowed run on WinNTx.---Setup Aborted. A neviem čo a ako zato sa pýtam o pomoc
Tady máš návod, jak postupovat.

tomazo

Cestující
Holt někdy je pro začátečníky velmi těžké vše nainstalovat, aby simulátor makal tak, jak má. Důvod je, že si pořádně nepřečtou základy tohoto simulátoru. Někdy stačí impuls, jako třeba od @Howky a klučina má hned jasno. Píši to proto, že nedávno jsem hru instaloval dvěma fanouškům ( sousedi ), aby si mohli zajezdit. Neměli ani páru jak na to. Nakonec zjistili, že instalace a vše kolem je jednoduché a nakonec přiznali, že si stačilo pořádně přečíst ony jasně vysvětlené základy simulátoru. Prostě jiná doba.

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Stačí do google napsat TSRE5 conbuilder a hned první odkaz... posílám.

klikni na download toho pravého okénka.

Dle mého je to sakra skvělý conbuilder, neboť tam vidíš i modely samotné a přesně vidíš, jak bude souprava vypadat. Mám dojem, že součástí instalačky je i RouteEditor.
Consist Editor verze v0.6958.
Stačí pak jen najít cestu pro „vlaky“ a to jest v mém případě e:/open rails/train simulator a potvrdit. Načítání závisí na počtu souprav/vozidel (v mém případě 2211/1018. Takže mi to trvá cca 45s.

Nahoře