Jedno je kolečko u trakaře a co tím obrázkem dokazuješ? Že zobrazuje soupravu ví každý, ale dělá chyby v číslování a výměna chybějicích vozů je taky unikum, pokud to někdy autor neopraví, je problém. Takže Trnečka přestaň laskavě poučovat, co bych měl, nebo neměl, chytračit a mit furt poslední slovo, ConBuilder je jeden program a TSRE Activity Editor program úplně jiný. Pokud se tu někdo shání po CB a ty mu tady podsouváš TSRE CE, nabízíš zcela jiný program na tvorbu a TEČKA.
Odpověď:
Pokud znáš angličtinu, tak překlad názvu je stejný.
„Pro tebe je číslování a výměna chybějících vozů unikum.“ Já v tom problém nevidím, když člověk ví jak na to.
Co obrázkem dokazuješ ty? Já jsem vložil obrázek pouze pro srovnání mezi tvým prezentovaním a mým prezentovaním editoru pro tvoření souprav. Ať si dotyčný porovná sám. Jinak v TSRE vidím HV i vozy jako model, vím co přesně tam je. Pokud je něco s modelem, třeba není vidět, v TSRE to poznám, přes ConBuilder to poznám minimálně až ve hře, což žere akorát tak čas. Stejné jako třeba když chci hodit např. 843 v omšelé rudé. A která stroj to tak má? Jak to poznám? Leda proklikat se na google. Ztráta času. TSRE ukáže celý model. Který je omšelej, který je krásně rudej, který má i můstky (verze 2010), který je v najbrtu apod. Jak toto chceš během sekundy poznat v ConBuilderu opravdu nevím. (Komplet vozový park ČD, ČDC, PKP, MÁV, ZSSK, DB, ...).
Z počátku jsem odpověděl mu, aby měl na výběr s vícero možností.
A proč do toho taháš nějaké acitivity editor nevím. O aktivitách řeč není. Pokud se někdo shání po programu tvorby souprav, nechť je mu vyhověno. A pokud máš na mysli to plus, které jsem zmínil, že vlastně při stahování se mu stáhne i Route Editor, (tedy bude mít 2 aplikace na ploše), tedy Route není Activity.
Ze začátku jsem se též sháněl po nějakém “conbuilderu“, bylo by doporučeno včetně pro mne tenkrát neznámém TSRE. Vybral jsem si sám, stejně jako si vybere onen dotyčný.
Proč ty s tím máš tak veliký problém a nutně potřebuješ řešit vážně nevím. Ale jestli ti vadí, že někdo jiný nabízí i něco jiného, než-li to, co předestřeš ty, je poněkud pošetilé. Když je možnost, je fajn mít na výběr co si člověk vybere. To je ale mimo mě i tebe, tak nevím o co ti jde, že máš nutkání tu řešit něco se mnou. Takže Jureček, bylo by fajn zklidnit trochu hormon.
cit:
přestaň laskavě poučovat, co bych měl, nebo neměl, chytračit a mit furt poslední slovo
Nápodobně, původně jsem ti ani nepsal, ale jinak ok...
Tím končím s tebou tuto diskuzi. Hau