Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Každé stanoviště zvlášť, shift j - bílé, shift k červené. Případně ctrl shift...Ještě raději doplním, KDSD 130.
samozřejmě že pozičky se rozsvěcují jak zadní tak přední z jednoho, pokud máš dvojče tak myslím taky, a nebo je to dle řadyA to tak ve skutečnosti fakt je, že fíra musí kvůli světel lítat na druhé stanoviště? Já měl za to, že může zadní světla rizsvítit z jednoho. Celkem mne to udivilo.
Fíra nejsem, takže z reálu zkušenosti nemám. Ale u Hrbaté prostě třeba přijedeš do stanice a při úvrati si vše povypínáš a přepneš "přední" světla na koncová. Přejdeš, vše nahodíš a zapneš si na druhé straně z koncových na bílé. A věřil bych tomu, že takhle to bude u Hrbatých i ve skutečnosti.A to tak ve skutečnosti fakt je, že fíra musí kvůli světel lítat na druhé stanoviště? Já měl za to, že může zadní světla rizsvítit z jednoho. Celkem mne to udivilo.
Já jen nechápu jak v rámci unifikace tohle soudruzi v shade neošetřili. Dyť na 242, 240 jde rozsvítit "všechny 4" z jednoho stanoviště a na 130 to nejde? To je fakt nemiléU některých mašin je skutečně možné ovládat světla jen na stanovišti příslušném čele HV. A zrovna řada 130 je tento případ. Přechody z vlaku na posun a zpět to pochopitelně mnohdy prodlužuje a komplikuje.
Ctrl + Alt + F10 můžeš zobrazit info řádek a pak ho zase skrýt.Ahoj,bolo by možné pridať do servisného menu (pod kl. F5, shift F5) aktuálne nastavenie počítadla náprav a pomerného ťahu,aby som nemusel v menu OR CZ/SK zaškrtávat políčko s ,, zobrazením informačného řádku (v jazde je to také neprirodzené) a u napr. Vectronov by to veľmi pomohlo.Ďakujem za odpoveď.