B68
Cestující
Ahoj, po dlouhé době jsem včera a dnes sedl k OR a taky jsem si toho všiml (upřímně nevím, jestli jsem si toho nevšiml už v zimě, ale už neměl nějak čas to zkoumat). Nejsem si úplně jistý, ale řekl bych, že ne všichni Vectroni umí zvednout 3.a 4. sběrač (nemají je animované). Zdá se mi, že ty mašiny, co mají ve složce i soubor např. "ELL_193XXX_FG.s to umí, ale ty co tam mají pouze ELL_193XXX_MS.s, tak ty to neumí... respektive asi po té aktualizaci a úpravě ladění, aby Vectroni zvedali smetáky podle napětí v troleji, se stalo to, že Vectroni, kteří nemají animovaný 3.a 4. sběrač, tak jej mají jakoby zvednutý, jen tam chybí animace... ale jistý si nejsem, podrobně jsem to nestihl dnes vše otestovat...
A ještě jsem si všiml jedné věci... že když sedím ve Vectronovi a zvednu/stáhnu smeták, tak se fyzicky zvedne/stáhne až v momentě, kdy dám venkovní pohled a pokud to zvedání/stahování přeruším přepnutím do kabiny, tak se při navrácení venkovního pohledu začne zvedat/stahovat zase od nuly (dokud nenechám dokončit animaci, pak už je normálně nahoře/dole) - jak při nahazování, tak během jízdy - tohle jsem ale už taky neměl čas dnes otestovat pořádně....