Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano, tam Deterio modeloval perony a já tam měl dost nepřesnosti, tak se posouvalo trochu zhlaví do depa a k těm peronům co jsou v oblouku. Tedy pokud je aktivita starší, tak nebude fungovat. Snad stačí opravit trasu a ještě se určitě změnila délka označení kolejí nástupu cestujících. Tedy pomůže v MSTS editoru dát "přepočítat a uložit" A musí aktivita fungovat.dvě špatné trasy v Havlíčkově Brodě
Zřejmě došlo o znovuspuštění OR, přičemž druhé na pozadí blokovalo smazání tohoto souboru. Stačí tento soubor na disku najít a smazat. Někdy to dělá i to, že si necháš zapnutý TrackViewer nebo jinou utilitku z této složky.Ahoj, komunito. Vysvětlí mi někdo prosím tuhle chybu v OR CZ/SK? Děkuji předem za odpověďZobrazit přílohu 40452
Díky, ráno vyzkoušímZřejmě došlo o znovuspuštění OR, přičemž druhé na pozadí blokovalo smazání tohoto souboru. Stačí tento soubor na disku najít a smazat. Někdy to dělá i to, že si necháš zapnutý TrackViewer nebo jinou utilitku z této složky.
U všech x3y mi přestal fungovat zvuk výstražný zvuk VZ
pozriem aj na tiedělají mi to esoidní mašiny x6y.