CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Na mě když vyskočí tato hláška, fatal error, tak mám hned jasno. Upravoval jsem někde výhybku a zapomněl opravit trasu hráče. Po opravě paths je už vše OK. Tedy pokud je to tento případ. Protože na této trase se už dlouho nic neměnilo.

dvě špatné trasy v Havlíčkově Brodě
Ano, tam Deterio modeloval perony a já tam měl dost nepřesnosti, tak se posouvalo trochu zhlaví do depa a k těm peronům co jsou v oblouku. Tedy pokud je aktivita starší, tak nebude fungovat. Snad stačí opravit trasu a ještě se určitě změnila délka označení kolejí nástupu cestujících. Tedy pomůže v MSTS editoru dát "přepočítat a uložit" A musí aktivita fungovat.

Přepočítat a uložit je u 90% aktivit konečná, tedy těch pro OR, vlastně i MSTS. Pokud definuješ ručně jízdní řád v aktivitě, tohle MSTS editor aktivit totálně touhle
funkcí zabije.

Zřejmě došlo o znovuspuštění OR, přičemž druhé na pozadí blokovalo smazání tohoto souboru. Stačí tento soubor na disku najít a smazat. Někdy to dělá i to, že si necháš zapnutý TrackViewer nebo jinou utilitku z této složky.
Díky, ráno vyzkouším :)

Ahoj, prosím o radu.
1. U lokomotiv 15x se velmi pomalu plní průběžné potrubí, narozdíl od vyprázdňování. Plnění má normální rychlost od 3,5 do 4 Barů, pak ale stoupá velmi pomalu, jak jsem zmínil.
2. U všech x3y mi přestal fungovat zvuk výstražný zvuk VZ, takže mě to často odpráskne bez varování. Zvukové soubory mám, i cesta k nim je korektní. Nevíte, kde může být zakopaný pes?
Díky!

To je pravda, to plnění jímek trvá poslední dobou opravdu hodně dlouho. Pozorováno zatím na x5x. Houkačka VZ všude funguje. Poslední aktualizaci jsem nedělal, mám rozjetý dlouhý výkon.

Pro informaci - Kvůli smysluplnému ovládání nově vytvořeného kabinového prvku 3-polohový přepínač rychlosti stěračů jsem musel změnit klávesovou zkratku Shift + V pro ovládání zrcátek.
Nyní je změněna na Ctrl + Shift + V.

Všechny funkce jsou schované pod shift+v - zrcátka. To, že v modelu přejde strojvedoucí, zvedne se plošina, otočí jeřáb a podobně je jedno, program provede "přepnutí zrcátek". To že místo toho přejde strojvedoucí, to program nerozlišuje. ;)

Jo, dík. Mně nešo ani o fíru, jako o obracení autobusu M120. :) Nevyzkouším, teď se nedostanu k PC. Proto jsem se ptal.

Back
Nahoře