Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
V Čermné nad Orlicí, není označen perón, hned kolej u nádražní budovy. A označení stávajícího nástupiště je krátké.
Zobrazit přílohu 40834

Raději i obrázek, tam kde stojí 810, je jen krátké označení v editoru a tam kde stojí 163 a 2 Bdmtee, není označeno vůbec.
Opraveno. Ještě i Borohrádku, také bylo označeno pouze jedno nástupiště.

A přes Borohrádek právě tahám aktivitu a vůbec jsem si nevšimnul... Místo toho jsem nechtě smazal trasu hráče a musel ji udělat celou nanovo. :)
Jinak takový malinko nedůležitý kosmetický návrh, když už jsi nechal v HK u dráteníků ty dvě Mandelinky, jako static, nechceš jednu taky hodit do chocně? Ta je tam prakticky jako inventář furt. A je neveřejná, takže ji tam jako aktivitář nemohu osadit. Jeřábek, co stojí na koleji vedle, ten už veřejný je.
chocen2.jpg

A přes Borohrádek právě tahám aktivitu a vůbec jsem si nevšimnul... Místo toho jsem nechtě smazal trasu hráče a musel ji udělat celou nanovo. :)
Jinak takový malinko nedůležitý kosmetický návrh, když už jsi nechal v HK u dráteníků ty dvě Mandelinky, jako static, nechceš jednu taky hodit do chocně? Ta je tam prakticky jako inventář furt. A je neveřejná, takže ji tam jako aktivitář nemohu osadit. Jeřábek, co stojí na koleji vedle, ten už veřejný je.
Zobrazit přílohu 40837
Tak když už jsem v tý Chocni, klidně dráteníka osadím. :)Snímek obrazovky 2024-12-12 151318.jpg

Ahoj.
Prozměnu, ty MUV vozíky, jako static, prosím smaž. Pak vznikají tyhle bizarnosti. :) I když, tady jsem se zajímavě trefil a ten bagr vypadá jako naložený, ale chudák ten vozík...
tyniste.jpg

Tak pak tomu nerozumím, na mapě to vidíš přímo jasně a na 3. koleji jsou odstavené kontejnerové vozy. Tak to fakt nechápu... :-)

Tak pak tomu nerozumím, na mapě to vidíš přímo jasně a na 3. koleji jsou odstavené kontejnerové vozy. Tak to fakt nechápu... :)
Tak to muselo být upraveno později, pravděpodobně při té částečné rekonstrukci tratě, já to mám postavené postaru, ale můžu kdyžtak chybějící nástupiště doplnit.

Kluci, prdel je, že ten pdrón tam je už 2017. Tak bych nechal co je a zaznačil i tu u budovy.

že by databaze ?, kolej je jen objekt, ale jizdu dělá až databázová linka. V editoru bych ji naklikal Zkem znovu a určitě se tam pak objeví.

Dám to i sem, aby to nazapadlo a RicarCZ to mohl případně použít.

Ricarova trať 042 je bezva, ale vadí mi tam ty zpívající ptáčci, kteří nezavřou zobák ani v zimě a ani v noci.

Proto jsem vytvořil nové modulační funkce, které jsou schopny upravit hlasitost nebo úplně utlumit nevhodné zvuky ve streamu pro dané roční období nebo denní dobu.

Jedná se o SeasonsControlled a DayTimeControlled. Jak název napovídá, první skrývá pod čísly 0 - 3 roční období. 0 je jaro, 1 léto, 2 podzim a 3 zima. Druhý je pro denní dobu a čas se zapisuje například takto: 12:30 je 12.50.

Kód:
Stream (
Priority ( 6 )
Volume ( 1.6 )
Triggers ( 1
Initial_Trigger (
StartLoop ( 1
File ( "ColdWind.wav" -1)
SelectionMethod ( SequentialSelection )
)
)
)