Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, směr Pardubice, máš jej v kroužku na obrázku.
OK, beru, on nabere jen minutové spoždění.

Ahoj, směr Pardubice, máš jej v kroužku na obrázku.
OK, beru, on nabere jen minutové spoždění.
Linkování návěstidel v HK snad opraveno (ze všech nákladních kolejí), již pouštějí směr Pardubice, ale při zobrazení návěstidel v oblasti HK padá MSTS AE, netuším čím to je. Děje se tak i po nahrání zálohy.
Kdo chce ať vyzkouší, ale doporučuji zazálohovat dotčené databázové soubory.

Linkování návěstidel v HK snad opraveno (ze všech nákladních kolejí), již pouštějí směr Pardubice, ale při zobrazení návěstidel v oblasti HK padá MSTS AE, netuším čím to je. Děje se tak i po nahrání zálohy.
To by ti poradil Zbyněk, vím, že tehdy něco psal, že mu padal AE MSTS taky. Ale bojim, bojim... Jakmile začne pasat trať v Activity Editoru MSTS, je velmi zle.

Jinak ve verzi 1.02, blok před návěstidlem ve Smiřicích, směr Jaroměř a po vypršení času, svítí stále červená.
smirice.jpgsmirice2.jpg

Asi tam bude svítit i bez bloku, kl. "Tab" je v tomto případě hluchá a to bývá příčina nějaké chybky v linkování.

Aktivity editor v MSTS se nenačte, když nějaké návěstidlo není nalinkované. Dělají to všechna pro posun, tedy se musí aktivovat nějaké zatržítko.

Aktivity editor v MSTS se nenačte, když nějaké návěstidlo není nalinkované. Dělají to všechna pro posun, tedy se musí aktivovat nějaké zatržítko.
Tohle vím, on se MSTS editor načte a normálně funguje, padá pouze při zobrazení návěstidel v oblasti stanice HK.

To by ti poradil Zbyněk, vím, že tehdy něco psal, že mu padal AE MSTS taky. Ale bojim, bojim... Jakmile začne pasat trať v Activity Editoru MSTS, je velmi zle.

Jinak ve verzi 1.02, blok před návěstidlem ve Smiřicích, směr Jaroměř a po vypršení času, svítí stále červená.
Zobrazit přílohu 41043Zobrazit přílohu 41044

Asi tam bude svítit i bez bloku, kl. "Tab" je v tomto případě hluchá a to bývá příčina nějaké chybky v linkování.
Mě dané návěstidlo normálně pustí, linkované je pouze na 40 km/h, více nemám jak otestovat.
Snímek obrazovky 2024-12-27 115944.jpg
Open Rails 2024-12-27 12-04-45.jpg

Nevím, cesta až do Jaroměře tam do odbočky a po uplynutí WP, svítí stůj. Ještě odzkouším.

Zobrazit přílohu 41043Zobrazit přílohu 41044

OMLOUVÁM SE a beru zpět. Odjezd měl být 16:59 a já zadal WP z následné stanice. Takže jsem mystifikoval. Ještě jednou se omlouvám, tohle jsem přehlídl.

Hlásím nad zastávkou Žďár nad Metují problikávají auta z AI provozu ze silnice.

To samé Rychnov nad Kněžnou zastávka, pak nevim zda to bylo hlášeno, výjezd z Meziměstí směr Náchod, je 75 pak 80 a ta se neaktivuje a pak v Hronově máš do oblouku před stanicí 70 a ta také ne.

To samé Rychnov nad Kněžnou zastávka, pak nevim zda to bylo hlášeno, výjezd z Meziměstí směr Náchod, je 75 pak 80 a ta se neaktivuje a pak v Hronově máš do oblouku před stanicí 70 a ta také ne.
Rychlostníky v Meziměstí a Hronově opraveny.

Tohle dělá OR. Něco podobného se mi stalo na trati BP. Měl jsem auto vedle tratě v příkopu. Po nahrání už tam nebylo. Jestli to není stejný případ.

To může dělat parametr nějakýho modelu neuzpůsobeného pro danou trať. Šnekovi se stalo, že mu v aktivitě takhle lítaly uhláky kolem nádraží. Tak mě vyděšenej psal, co je to za blbost. Pak se ukázalo, že tam bylo něco blbě nastavené v modelech.

Co se poletujících vagónů týká, tohle dělal OR MG, když jsi jel dlouho aktivitu a nestíhal comp., tak mi za Zvolenem poletovaly vzduchem Gbgkks, z AI traffic vozů. Save, Load a v pohodě. U ORCZ jsem se s tím zatím nesetkal.

Pokud již nebylo hlášeno:
nefunkční rychlostník [70] hned na výjezdu z Týniště směr Choceň. Stále zůstává 80 km/h.
Zrovna tak asi po 1 km následující [90].

Pokud již nebylo hlášeno:
nefunkční rychlostník [70] hned na výjezdu z Týniště směr Choceň. Stále zůstává 80 km/h.
Zrovna tak asi po 1 km následující [90].
Opraveno. Chybělo toho tam více, ještě několik rychlostníků v úseku Týniště - Borohrádek a hlavně chyběla předvěst(včetně upozorňovadel) pro Týniště nad Orlicí od Chocně. Vše tedy doplněno.

Back
Nahoře